Foto: AnneKee Molenaar gaat zonder kleding kopje onder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel we het normaal altijd warm krijgen van AnneKee Molenaar, bezorgt ze ons nu kippenvel! De prachtige blondine wandelt zomaar een ijskoud bergmeer in!

AnneKee Molenaar zoekt wel vaker de grens op, en is absoluut niet vies van een zwemsessie in natuurwater, maar deze keer gaat de blondine wel héél ver! De vriendin van Matthijs de Ligt lijkt geen krimp te geven tijdens deze ijskoude video, zonder kleding nota bene…

AnneKee Molenaar duikt meertje in

Op de video is te zien hoe de blondine een frisse duik neemt. Opvallend aan deze duik is, dat ze zonder twijfel, zonder kleding erin gaat. De blondine lijkt het dan ook totaal niet koud te vinden, en gaat zelfs gelijk kopje onder. Waarom doet ze dit? Nou, aan AnneKee te merken, lijkt ze dit een optimale manier te vinden om haar dag te starten. Onlangs zagen we haar al met Lieke en Jetteke van Lexmond, ook een duik nemen. Ze lijkt haast een nieuw ritueel te hebben gevonden. Dat ze ervan geniet, is geen twijfel. Want op de foto erna is AnneKee met een ontzettend blije uitstraling te zien. Ze is helemaal klaar om de dag te starten, door deze ijskoude duik! Al lijkt het geen uitdaging te zijn voor de blondine, om met nauwelijks kleding in het koude meer te gaan. Gaan we binnenkort vaker video’s zien van AnneKee, die een duik neemt in het ijskoude meer van München? Of zien we haar binnenkort weer met de zussen van Lexmond?

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar nodigt vriendinnetje uit voor duik in afgelegen meer

AnneKee Molenaar deelt foto zonder kleding

Dat AnneKee Molenaar een écht model is, en dat ze dan ook vaak poseert voor verschillende camera’s, is voor veel mensen bekend. Maar dat de blondine helemaal uit de kleren gaat, zagen we nooit eerder van tevoren. Echter lijkt AnneKee dat nu werkelijkheid te hebben gemaakt, met deze nieuwe foto op Instagram. Op de foto is AnneKee liggend te zien, op een bed. Het meest opvallende van dit hele plaatje is, dat ze helemaal geen kleding aanheeft. Ze verwent haar volgers dus zomaar met een foto, van zichzelf. Het lijkt in ieder geval goed in de smaak te vallen bij haar volgers. Monica Geuze; “Sjeeeeezus“, Jetteke van Lexmond; “Beautiful inside and outside“, Lieke van Lexmond: “Bloedknap“. Haar vriendinnen steunen de blondine in ieder geval goed!

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar kiest sensueel pakje voor Oktoberfest

AnneKee Molenaar voelt zich voor even vader

Onlangs deelde AnneKee Molenaar een paar grappige foto’s via Instagram. Op deze foto’s was te zien hoe de blondine viert dat haar vader langsgekomen is: “Dad in town“. Dit doet ze door, heel mannelijk, een vuur te maken. Ze is te zien bij de vuurkorf, terwijl ze er hout op aan het gooien is. Ze kan het nog goed ook, want we zien een grote steekvlam van de korf afkomen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!