Foto: Anna Nooshin weet grote troeven moeilijk te verbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin probeert haar riante voorgevel te verbergen achter een afgesloten raam. Toch is dit onmogelijk en de influencer haar is juist ontzettend goed in beeld.

Anna Nooshin laat grote voorgevel verstopt zien

Influencer Anna Nooshin weet natuurlijk als geen ander hoe ze zichzelf het beste kan tonen aan de buitenwereld. Ondertussen heeft Anna zo’n ontzettend groot bereik bestaande uit honderdduizenden volgers dat ze precies weet welke foto wel of niet in de smaak valt. Onderstaande foto was natuurlijk weer een slimme zet om iedereens hoofd op hol te laten slagen. Zo denkt Anna subtiel een spiegelselfie te maken in een raam waar een geruit hekwerk voor zit, waardoor misschien niet alles is te zien. Toch komt Anna Nooshin haar voorgevel prominent in beeld en je kan er niet omheen dat ze nogal opvallen. Waarschijnlijk heeft Anna even haar best moeten doen om de perfecte foto te maken die eruit ziet alsof ze er heel nonchalant voorbij liep en een snelle foto schoot. Anna draagt een prachtige zwarte jurk die aan de zijkanten uitgesneden is en een diepe V-hals heeft.

Anna Nooshin laat grote voorgevel zien

Anna Nooshin filmt zichzelf in mega strakke sporttopjes

Om een als die van Anna Nooshin te onderhouden moet je af en toe natuurlijk wel de sportschool bezoeken. Anna laat niet vaak zien dat ze daar te vinden is, maar sportkleding passen vindt ze dan wel weer erg leuk. Daarom heeft ze ook een samenwerking met sportmerk Stronger. Dit sportmerk heeft Anna hun meest strakke topjes en broekjes opgestuurd, want de influencer heeft een mini maatje. Op onderstaande video draagt Anna eerst een zwart setje met een topje waar ze bijna uit knalt, zo strak zit hij. Het topje wordt gecombineerd met een sportief broekje en een soort regenjas. Ook doet Anna nog een petje op om er een stoere look van te maken. Daarna gaat Anna nog voor een fleurig setje die bestaat uit een crème kleurig topje met allerlei bloemen erop. Anna poseert charmant voor de camera in de setjes.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin schijnt dwars door haar flinterdunne jurkje heen

Anna Nooshin koelt zichzelf op speelse manier af

Het lijkt erop dat Anna Nooshin weer ergens in het buitenland zit, op een erg hete locatie. Eigenlijk is de kans groter dat je Anna Nooshin ergens op een willekeurige plek op de wereld tegenkomt, dan in Amsterdam, want het lijkt erop alsof ze daar bijna nooit meer te vinden is. Toch geniet iedereen keihard mee van alle foto’s en video’s die Anna op alle wereldse bestemmingen maakt. Op onderstaande video bezwijkt Anna bijna van de hitte en dit wordt opgelost door een mini ventilator. Anna duikt bijna in het apparaatje terwijl ze niks liever wil dan wat verkoeling. Hierdoor heeft Anna niet door dat haar voorgevel bijna niet meer in haar topje blijft zitten. Het topje is dan ook wel extreem laag uitgesneden en heeft hele dunne bandjes, niet het meest degelijke exemplaar dus. Gelukkig kan Anna het ontzettend goed hebben en ze combineert het met een wit rokje. Waarvoor Anna op deze locatie in de hitte zit is wel nog erg onduidelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'