Foto: Anna Nooshin schijnt dwars door haar flinterdunne jurkje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Anna Nooshin laat volgers meekijken door haar flinterdunne jurkje midden in de straten van New York! 

Beeldige Anna Nooshin in flinterdun jurkje

Anna Nooshin straalt in een flinterdun paars jurkje terwijl ze geniet van het prachtige New York, een stad die ze ontzettend heeft gemist. Met haar kenmerkende stijl en moeiteloze elegantie trekt ze de aandacht van voorbijgangers terwijl ze door de levendige straten wandelt. Het paarse jurkje, dat haar rondingen op een subtiele en verfijnde manier accentueert, voegt een vleugje speelsheid en levendigheid toe aan haar verschijning. Anna straalt zelfvertrouwen uit terwijl ze de drukte van de stad omarmt, haar ogen glinsterend van opwinding en verwondering. New York is de perfecte achtergrond voor Anna’s modebewuste persoonlijkheid. Ze omarmt de energie van de stad en viert haar liefde voor mode en avontuur. Als een ware trendsetter inspireert Anna anderen om grenzen te verleggen en hun eigen stijl te omarmen. Terwijl ze zich door de betoverende straten beweegt, is Anna een adembenemend gezicht dat New York nog mooier maakt. Haar liefde voor de stad en haar modebewuste uitstraling zijn een ode aan de vrijheid en individualiteit.

Lees ook: Foto: Jurkje van Anna Nooshin kan haar nauwelijks bedekken

Topje van Anna Nooshin knelt ‘grote vriendinnen’

In het adembenemende New York bevindt Anna Nooshin zich in een prachtig appartement dat haar hart heeft veroverd. Ze kan simpelweg niet genoeg krijgen van de betoverende sfeer en besluit om het meeste uit haar verblijf te halen. In een opwelling besluit ze haar hele koffer leeg te halen en zichzelf te trakteren op een modeshow van haar eigen creaties. Met een overvloed aan fashion outfits verspreid over de kamer, begint Anna enthousiast te experimenteren. Ze combineert moeiteloos verschillende stijlen, patronen en kleuren, waardoor elke outfit een uniek kunstwerk wordt. Van gedurfde statementstukken tot elegante ensembles, Anna creëert haar eigen catwalk in het comfort van haar tijdelijke thuis. Terwijl ze de ene outfit na de andere aantrekt, voelt Anna zich als een ware modekoningin. Haar passie voor mode straalt door elke outfit heen en vult het appartement met een sprankelende energie. Hoewel ze het appartement uiteindelijk zal moeten verlaten, heeft Anna de ultieme mode-ervaring beleefd!

Anna Nooshin gaat grote transformatie door!

Anna Nooshin ondergaat een ongelooflijke transformatie! Omringd door een getalenteerd team van make-upartiesten wordt ze liefdevol verzorgd en klaargemaakt voor een adembenemende fotoshoot. De ruimte gonst van opwinding en creativiteit terwijl Anna plaatsneemt in de stoel en zich overgeeft aan de magie van make-up. De make-upartiesten werken met precisie en artistiek talent om Anna’s natuurlijke schoonheid te accentueren en haar unieke kenmerken te benadrukken. Met elk penseelstreek en elke toepassing van kleur komt Anna’s ware gloed naar voren. Terwijl de make-upartiesten hun vakmanschap tonen, ontstaat er een samenwerking van visie en expertise. Ze streven ernaar om de perfecte look te creëren die Anna’s persoonlijkheid en de essentie van de fotoshoot weerspiegelt. Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan haar make-up, voelt Anna zich een ware metamorfose ondergaan. Ze stapt in de schijnwerpers met een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en schoonheid!

@annanooshin It takes a village but I had sooo much fun 🫧🫶🏽 @Vogue Netherlands ♬ original sound – Anna Nooshin

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!