Foto: Anna Nooshin schijnt dwars door haar flinterdunne jurkje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Anna Nooshin laat volgers meekijken door haar flinterdunne jurkje midden in de straten van New York! 

Beeldige Anna Nooshin in flinterdun jurkje

Anna Nooshin straalt in een flinterdun paars jurkje terwijl ze geniet van het prachtige New York, een stad die ze ontzettend heeft gemist. Met haar kenmerkende stijl en moeiteloze elegantie trekt ze de aandacht van voorbijgangers terwijl ze door de levendige straten wandelt. Het paarse jurkje, dat haar rondingen op een subtiele en verfijnde manier accentueert, voegt een vleugje speelsheid en levendigheid toe aan haar verschijning. Anna straalt zelfvertrouwen uit terwijl ze de drukte van de stad omarmt, haar ogen glinsterend van opwinding en verwondering. New York is de perfecte achtergrond voor Anna’s modebewuste persoonlijkheid. Ze omarmt de energie van de stad en viert haar liefde voor mode en avontuur. Als een ware trendsetter inspireert Anna anderen om grenzen te verleggen en hun eigen stijl te omarmen. Terwijl ze zich door de betoverende straten beweegt, is Anna een adembenemend gezicht dat New York nog mooier maakt. Haar liefde voor de stad en haar modebewuste uitstraling zijn een ode aan de vrijheid en individualiteit.

Lees ook: Foto: Jurkje van Anna Nooshin kan haar nauwelijks bedekken

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Topje van Anna Nooshin knelt ‘grote vriendinnen’

In het adembenemende New York bevindt Anna Nooshin zich in een prachtig appartement dat haar hart heeft veroverd. Ze kan simpelweg niet genoeg krijgen van de betoverende sfeer en besluit om het meeste uit haar verblijf te halen. In een opwelling besluit ze haar hele koffer leeg te halen en zichzelf te trakteren op een modeshow van haar eigen creaties. Met een overvloed aan fashion outfits verspreid over de kamer, begint Anna enthousiast te experimenteren. Ze combineert moeiteloos verschillende stijlen, patronen en kleuren, waardoor elke outfit een uniek kunstwerk wordt. Van gedurfde statementstukken tot elegante ensembles, Anna creëert haar eigen catwalk in het comfort van haar tijdelijke thuis. Terwijl ze de ene outfit na de andere aantrekt, voelt Anna zich als een ware modekoningin. Haar passie voor mode straalt door elke outfit heen en vult het appartement met een sprankelende energie. Hoewel ze het appartement uiteindelijk zal moeten verlaten, heeft Anna de ultieme mode-ervaring beleefd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin gaat grote transformatie door!

Anna Nooshin ondergaat een ongelooflijke transformatie! Omringd door een getalenteerd team van make-upartiesten wordt ze liefdevol verzorgd en klaargemaakt voor een adembenemende fotoshoot. De ruimte gonst van opwinding en creativiteit terwijl Anna plaatsneemt in de stoel en zich overgeeft aan de magie van make-up. De make-upartiesten werken met precisie en artistiek talent om Anna’s natuurlijke schoonheid te accentueren en haar unieke kenmerken te benadrukken. Met elk penseelstreek en elke toepassing van kleur komt Anna’s ware gloed naar voren. Terwijl de make-upartiesten hun vakmanschap tonen, ontstaat er een samenwerking van visie en expertise. Ze streven ernaar om de perfecte look te creëren die Anna’s persoonlijkheid en de essentie van de fotoshoot weerspiegelt. Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan haar make-up, voelt Anna zich een ware metamorfose ondergaan. Ze stapt in de schijnwerpers met een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en schoonheid!

@annanooshin It takes a village but I had sooo much fun 🫧🫶🏽 @Vogue Netherlands ♬ original sound – Anna Nooshin

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.