Foto: Anna Nooshin trakteert volgers op heerlijk uitzicht met knellend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin weet haar volgers flink te verwennen! De brunette is op skivakantie, maar durft zelf niet op de lange latten te staan. Dan blijft er maar één ding over: poseren voor aantrekkelijke kiekjes!

Anna Nooshin deelt foto in enorm strak pakje

De modieuze parel Anna Nooshin is op skivakantie in Cortina D’ampezzo, Italië! Ze lijkt het erg warm te hebben want Anna heeft héél weinig aan in de video de ze met haar volgers deelt. Ze draagt een enorm strak pakje. Het lijkt erop dat Anna alleen thermo- draagt. Haar rondingen komen daardoor ontzettend goed uit de verf; onderstaande video zegt genoeg! Het is erg zonnig in het skigebied waar Anna Nooshin zich bevindt. Dat komt goed uit, want Anna is niet voor het skiën of snowboarden naar het wintersport-oord gegaan. De brunette kán überhaupt niet skiën! Wat je behalve wintersport kunt doen op zo’n plek? Eten, drinken en heerlijke kiekjes maken in het winterzonnetje! In onderstaande video zit Anna in de gondel naar beneden. Intussen kunnen haar volgers zich vergapen aan de prachtige gebergtes in beeld. Sommige volgers geven aan het liefst naar Anna te kijken; zij is immers het mooiste uitzicht hier!

Lees ook: Foto: Anna Nooshin heeft het overduidelijk heel koud in flinterdun topje

Anna Nooshin neemt alleen piepkleine kleding mee

Anna Nooshin is altijd bezig met hoe ze eruit ziet, en verkiest regelmatig mode boven comfort. Dat bevestigt ze wederom met deze bijdrage op Instagram! De brunette gaat de koude buitenlucht te lijf in slechts één flinterdun laagje. Dat ze het flink koud heeft wordt direct zichtbaar! Haar volgers zijn enorm blij met haar post, want haar inbox staat vol met positieve berichten! Het lijkt er op dat het niet uit maakt wat de knappe brunette draagt, alles wat ze aan doet staat haar gewoon. Ze deelt een hele reeks aan foto’s, van spiegelselfies tot op de grond liggend met haar benen in de lucht. En als laatste foto heeft ze nog een verrassing. Anna heeft het strakke jurkje weer aangetrokken en poseert even voor de best mogelijk foto. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn!

Lees ook: Foto: Anna Nooshin deelt stiekem kiekje van prachtlijf tijdens bloedhete vakantie

Anna Nooshin deelt alles met haar volgers

Anna Nooshin weet wel hoe ze voor de camera moet poseren! Op onderstaande foto kijkt de modieuze Anna zéér uitdagend en verleidelijk. Zo zag ze er een paar uur eerder niet uit als je naar de tweede foto kijkt, maar ondanks dat ze net wakker is, ziet mevrouw er wederom goed uit! Mannen je zou maar naast deze parel wakker worden, dan is je hele jaar tóch gemaakt. Op haar sociale media is ontzettend populair. Ze heeft maar liefst 915.000 volgers op haar Instagram-account. Alle foto’s die ze daar plaatst zijn dan ook stuk voor stuk om van te genieten. Zo nu en dan komt er ook eens een foto voorbij waarop ze wat minder charmant staat zoals hieronder, maar dat zorgt weer voor een goede balans op haar Instagram tijdlijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!