Foto: Anna Nooshin deelt stiekem kiekje van prachtlijf tijdens bloedhete vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is op een bloedhete vakantie. En dan bedoelen we niet alleen de temperaturen in het land, want ook de foto’s die ze plaatst zijn ontzettend heet. 

Influencer Anna Nooshin deelt prachtig lichaam

Influencer zijn is vaak meer werk dan mensen denken. Natuurlijk gaat het er voornamelijk om dat je leuke foto’s en video’s van jezelf blijft plaatsen, maar je moet continu in die mindset zitten. Je moet continu nadenken of iets geschikt is om te plaatsen of een foto, of video, van te nemen. Je staat de hele dag aan, met je telefoon in de aanslag om nieuwe content voor je kanaal te schieten. Natuurlijk kies je daarvoor, maar het is wel flink wat werk om goed te onderhouden. Zelfs als het maken van foto’s makkelijker gaat, omdat je een prachtig lijf hebt, zoals Anna Nooshin. Maar zelfs Anna Nooshin is daarom wel eens toe aan vakantie. Het fijne daarvan is, dat een vakantie gelijk alweer een zee aan content oplevert. Anna kan werk en vakantie dus makkelijk combineren. Tijdens haar vakantie maakte ze dit prachtige plaatje.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat meloenen flink hangen in open jurkje

Anna Nooshin verkent dakterras zonder kleding

De knappe dame plaatste bovenstaande foto tijdens haar vakantie op Instagram. Zoals je kan zien heeft Anna verassend weinig aan. Dat is ook niet zo gek, want de knappe influencer was een beetje aan het bijkleuren. In het warme zonnetje zat Anna heerlijk op haar gemak. Het is wel duidelijk dat Anna optimaal aan het genieten is van haar vakantie. En geef de prachtige influencer eens ongelijk. Als Anna terug komt is ze weer helemaal zen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna deelt spannende foto’s van haar vakantie

Natuurlijk heeft Anna niet de hele vakantie op het balkon gelegen. Ze is er flink op uit geweest en heeft een hoop leuke dingen gedaan. En daar heeft ze toen allemaal foto’s van gemaakt. Die foto’s heeft Anna op haar Instagram gezet, zodat je als volger van de knappe influencer precies kan volgen wat ze allemaal doet. En haar volgers vinden dat natuurlijk reuze interessant om te zien. Die hangen aan Anna haar lippen als ze vertelt over haar vakantie avonturen. De posts van Anna worden dus goed bekeken. Anna stopt er ook vaak nog wat leuke foto’s van zichzelf tussen om haar volgers een beetje te belonen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin is een echte wereldreiziger

Als het aan Anna lag, ging ze elke maand wel op vakantie. De knappe brunette is een echte wereldreiziger en vindt het heerlijk om de warmte op te zoeken. Dat merk je ook wel als je op haar Instagram zit. Daar vindt je een hoop foto’s van de prachtige dame in het buitenland, vaak in het warme zonlicht. Anna zou zichzelf niet zijn als ze al die avonturen niet deelde met haar volgers. Anna haar Instagram account is dus bijna een travelersblog geworden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...