Foto: Anna Nooshin heeft het overduidelijk heel koud in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is altijd bezig met hoe ze eruit ziet en verkiest regelmatig mode boven comfort. Dat bevestigt ze wederom met deze bijdrage op Instagram! De brunette gaat de koude buitenlucht te lijf in slechts een piepklein hemdje…

Zou Anna Nooshin op zoek zijn naar een verkoudheid? Ze loopt op straat in een ontzettend dun topje, terwijl de dame naast haar gewoon een dikke jas aan heeft. Dat Anna haar hand overspeeld heeft wordt op deze beelden héél snel duidelijk!

Anna Nooshin kleedt zich niet op koud weer

Onderstaand filmpje, dat Anna Nooshin op Instagram plaatste, had stiekem helemaal niet het doel om een grote discussie over de temperatuur van Anna Nooshin te starten. Toch snap je meteen dat Anna’s volgers het over niets anders dan dat hebben in de comments! Anna Nooshin poseert met collega-model Daphne Groeneveld op straat, en loopt rustig achteruit. Wat Anna wil laten zien is hoe veel de twee verschillen in lengte. Daphne is bijna 1.80, waarnaast de veel kleinere Anna nóg kleiner lijkt. De aandacht ging echter uit naar iets anders. Zou ze het zelf door hebben? Terwijl Anna achteruit schuifelt gaat er van alles op en neer. Door de kou vallen ‘ze’ nóg meer op!
Volgers Anna Nooshin maken ruzie in comments

In de reacties plaatste een man dat hij helemaal vóór oneerlijke censuur-regels van Instagram is, maar dat hij dit filmpje toch té sensueel vindt. Hij zegt zelfs een lichamelijke reactie erop te krijgen. Sommige mensen zijn het met hem eens; ook zij worden afgeleid door Anna’s flinterdunne topje. Toch werden veel mensen op hun beurt boos om deze reactie. Zij vonden dat hij natuurlijk wél mocht kijken, maar dat hij niet meteen zo’n vreemde reactie hoeft te plaatsen. Anderen zeggen juist weer dat Anna het er om doet: ze slaat bewust haar onderkleding over om nóg meer aandacht te krijgen. Dus dan zou het prima moeten zijn als mensen er iets over zeggen. De waarheid zal, zoals gewoonlijk, ergens in het midden liggen…

Anna Nooshin is koningin van uitdagende outfits

Heel verrassend is zo’n bijdrage op Instagram niet voor de volgers van Anna Nooshin. Het model plaatst wel vaker riskante foto’s, en ook het gebrek aan laagjes in haar kleding is een terugkereld element. Het is ook logisch dat ze die foto’s blijft plaatsen; ze zijn immers enorm populair! Als Instagram-model weet de dame precies wat haar volgers willen zien. Naast veel likes zijn er altijd ook velen reacties over hoe mooi ze is. Uiteraard is er bij iedere foto wel een reactie te vinden over dat Anna “verliefd op zichzelf” is, maar dat weegt niet op tegen de vele positieve reacties. Toch wordt ze zelf liever gezien als ondernemer, presentatrice of modeblogger dan als Instagram-model. Daarnaast is ze druk met haar verzorgingslijn ‘NOOSH’. Op haar Instagram is vooral te zien dat ze de wereld over aan het reizen is en komen deze projecten dus minder naar voren. Als echte ‘influencer’ loopt haar Instagram ook over van samenwerkingen met uiteenlopende merken. Anna werkt bijvoorbeeld samen met een bloemist, en post daarom vaak foto’s van rozen. Dat verbergt ze dan leuk door te zeggen dat haar hobby bloemschikken is. Of je haar nou model, influencer of aandachtstrekker wilt noemen – een slimme zakenvrouw is ze zeker!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.