Foto: Jurkje van Anna Nooshin kan haar nauwelijks bedekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als fashion influencer zoekt Anna Nooshin altijd de grenzen op, maar met dit pikante jurkje maakt ze het wel heel spannend.

Het onthullende filmpje van Anna Nooshin

Anna Nooshin is één van de populairste fashionistas op Instagram. En hoe kan het ook anders? De beeldschone Amsterdamse is een verschijning om naar om te kijken zéker in de heerlijke outfits die ze dagelijks aantrekt. Het is dan ook geen verassing dat ze regelmatig hoofden doet draaien. In een onthullend filmpje achter de schermen geeft Anna volgers een kijkje in haar badkamer. Ze trok namelijk alles uit de kast met deze prachtige doorzichtige outfit, maar had last-minute nog wat hulp nodig. Bleek namelijk dat de jurk haar borstkas helemaal niet bedekte.

Anna Nooshin steelt de spotlight in doorzichtige jurk

Als fashioninfluencer durft Anna Nooshin heel wat pittige outfits te dragen. Op Instagram verschijnt ze regelmatig in onthullende setjes en van sommige shots vraag je je af of ze uberhaupt kleding draagt. Haar outfits willen nog wel eens heel weinig aan de verbeelding over laten. En dat blijkt een terugkerend thema te zijn voor Anna, al was het deze keer per ongeluk. Anna deelde op Instagram een filmpje waarin ze liet zien de troepen ingeroepen te hebben om haar beeldschone jurk nog passend te maken! “Nog even wat last-minute aanpassingen aan de jurk!”, plaatste ze er in het Engels bij.

Het losse topje van Anna Nooshin

De doorzichtige en huidkleurige stof was sowieso al een spannende onderneming, maar zeker met het topje veels te los! Met inkijk tot aan haar navel is het wel belangrijk dat het stofje tegen haar huid aanligt. In het begin van het filmpje moet Anna haar handen gebruiken om de inkijk niet té onthullend te maken want het stofje kan haar echt nauwelijks bedekken. De druk ligt ook hoog, want ze lijkt er geen ondergoed onder te dragen. Gelukkig voor Anna kon ze hulp inschakelen. In de achtergrond is een man druk aan het naaien om de halslijn weer wat passend te maken. Anna kijkt bezorgt toe. Logisch ook, want ze lijkt ondergoed volledig overgeslagen te hebben. De knappe influencer is zeker niet vies van wat inkijk, maar ook zij trekt hier de grens.

Anna Nooshin paradeert heerlijk achterwerk in strakke huidskleurige jurk

Gelukkig voor ons bedekt Anna Nooshin zich heus niet helemaal. Nadat het inkijk-drama opgelost was paradeerde ze namelijk trots rond om haar prachtige jurk te showen. En wat was het een show! Waar je eerst dacht dat het een lange rok was, bleek bij beter licht dat je alles zo kon zien! De rok was namelijk helemaal doorzichtig, met een piepklein reepje stof om haar billen nog net wat te bedekken. Maar verbergen doet ze zeker niet. Ook de rok lijkt wel op haar huid geschilderd en laat niets aan de verbeelding over. Anna toont ons trots haar heerlijke achterwerk en ook haar onbedekte rug staat vol tentoon. Het lijkt dat de Amsterdamse schoonheid ook al haar ondergoed overgeslagen heeft. De rok biedt daar weinig ruimte aan en ook haar kale rug suggereert niet anders. En wat een prachtig plaatje maakt het ook! Wij kunnen er zeker begrip voor opbrengen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...