Foto: Anna Nooshin poseert voor spiegel in afgezakt topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Anna Nooshin houdt er wel van om in hele leuke pakjes te verschijnen. Ook deze keer heeft Anna flink haar best gedaan. 

Anna Nooshin houdt het spannend met heel leuk pakje

De meeste mensen die Anna Nooshin volgen die zijn wel gewend dat de prachtige influencer van tijd tot tijd een prachtig plaatje van zichzelf online zet. Dat doet ze om al haar volgers een beetje tevreden te houden. Wat is deze knappe dame toch attent en lief voor haar volgers. Ook krijgt Anna gelijk feedback op bepaalde poses en outfits, die weer handig is als ze een keer een evenement of iets dergelijks heeft. Dan kan ze namelijk de kleding aantrekken die door haar volgers als beste is bestempeld. Zo houdt Anna Nooshin het wel lekker spannend, want je weet nooit wat ze nu weer aan haar volgers laat zien.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin schijnt volledig door in flinterdun topje

Het topje van Anna Nooshin heeft het lastig

Het witte topje van Anna heeft het nog wel lastig op de foto’s. Terwijl Anna bezig is met het zoeken naar de perfecte hoek om een selfie te kunnen maken, lijkt haar topje steeds lager te zakken. En dat is niet ahndig, want straks geeft Anna wel heel erg veel van zichzelf weg. Anna moet er dus op kunnen vertrouwen dat het topje ho dan ook blijft zitten. Want als je de hele dag aan jezelf loopt te frunniken om een topje goed te krijgen, dat schiet natuurlijk voor geen meter op. Zelfs al ziet het kledingstuk er op Anna’s erg verleidelijk uit, als het praktisch niet werkt, dan wordt het hem ook niet. Maar voorlopig gaat het goed. En Anna haar fans lijken erg tevreden met de foto. Deze outfit mag dus zeker vaker terugkomen.

Anna Nooshin maakt makkelijk een foto, zelfs met arm achter de rug

Als echte influencer is Anna Nooshin natuurlijk een kei in het maken van goede foto’s. Dat zie je ook wel als je kijkt naar deze reeks. Ze doet zelfs haar arm achter haar rug. Ze kan dit allemaal makkelijk met één hand namelijk. Anna weet in haar eentje weer een verassend mooi kiekje neer te zetten waar haar volgers nog lang van zullen genieten. Maar ze plaatste de foto wel in haar story, en die verdwijnt na verloop van tijd normaal gesproken. Dat vond Anna zonde en dus besloot ze om ook nog een normale Instagram post te wijden aan deze outfit.
Anna Nooshin maakt meer foto’s dan je zou denken

Het maken van de perfecte foto kost tijd, dat weet iedereen. Maar aan de galerie van Anna te zien heeft ze wel heel erg veel pogingen gedaan om deze foto goed te krijgen. Of ze vindt de outfit gewoon ontzettend mooi. Het kan natuurlijk allebei. Ze geeft haar volgers in ieder geval genoeg om van te kunnen genieten en dat is natuurlijk wel erg lief van de aantrekkelijke influencer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.