Foto: Anna Nooshin schijnt volledig door in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin lijkt even vergeten wat is en gaat naar buiten in een volledig doorschijnend topje van een flinterdunne stof.

Anna Nooshin in volledig doorschijnend shirtje

De mensen die Anna Nooshin volgen weten dat de influencer alles weet van de laatste trends op het gebied van mode, make-up en alles daaromheen. Anna lijkt het daarom ook erg belangrijk te vinden om er elke dag perfect bij te lopen en letterlijk de show te stelen in haar outfits. De ene keer zijn deze ronduit prachtig en andere dagen zijn de outfits van Anna misschien een beetje apart te noemen. Ieder heeft zo zijn eigen kledingsmaak, maar Anna haar nieuwe outfit is er één die echt iedereen mooi zal vinden. De zwartharige schoonheid draagt namelijk een zwart shirtje van een flinterdunne stof die ook nog eens doorschijnend is. De meeste mensen zouden dan een hemdje of onder het shirt aandoen, maar Anna besluit zonder iets te gaan. De influencer laat letterlijk alles zien wat ze in huis heeft en gaat met veel zelfvertrouwen de deur uit. Dat Anna die dag genoeg aandacht heeft gekregen staat zeker vast.

Anna Nooshin in volledig doorschijnend shirtje

Anna Nooshin slurpt pasta uitgebreid naar binnen

Het lijkt af en toe wel alsof Anna Nooshin meer op vakantie is en reizen maakt naar het buitenland dan dat ze daadwerkelijk in Nederland is te vinden. Zo woont Anna eigenlijk in Amsterdam, maar heel lang en vaak is ze daar niet te vinden. Eén van Anna haar meest recente tripjes is naar Italië geweest. Anna heeft een vakantie doorgebracht in de regio Venetië, in het noorden van Italië. Hier lijkt de zwartharige enorm te hebben genoten van alles dat het land te bieden heeft. Op de eerste foto zien we Anna genieten van een vers bord pasta die de kleine vrouw gulzig naar binnen slurpt. Ook zien we meerdere foto’s van Anna in de sneeuw en andere prachtige uitzichtpunten. De influencer geeft aan niet te kunnen wachten meer van de regio te kunnen ontdekken.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin trakteert volgers op heerlijk uitzicht met knellend pakje

Anna Nooshin steelt de show in Parijs

De Franse stad Parijs is natuurlijk één van de meest bekende plekken als het gaat over fashion. Geen wonder dus dat Anna Nooshin regelmatig in de stad van de liefde te vinden is. Al is ze niet meer samen met haar ex-vriend, Anna geniet toch enorm van haar tripjes naar Parijs. Het lijkt erop dat Anna hier echt enorm vaak te vinden is, en dan komt er natuurlijk altijd een mooie reeks foto’s op de Instagram van de influencer. Dit keer ging Anna Nooshin echter voor een mooie video op de bekendste plek van de stad; de Eiffeltoren. Hier maakt Anna een video op een balkon in de avond terwijl ze Eiffeltoren met alle lampen wordt opgelicht. Anna draagt een zwart glitterjurkje die enorm strak om haar zit. Daarbij lacht ze lief in de camera terwijl ze charmant een rondje draait in haar prachtige outfit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!