Foto: Anna Nooshin laat alles zien in gescheurd jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin laat een hoop van zichzelf zien! Haar jurkje lijkt wel aan flarden gescheurd…

Anna Nooshin was onlangs te gast bij de EMA’s! Oftewel de ‘MTV Europe Music Awards’. Dit is een jaarlijks ritueel waarin verschillende artiesten kans maken op verschillende grote prijzen. En onze eigen Anna Nooshin mocht als echte influencer deze natuurlijk bijwonen. Via Instagram deelt Anna haar ervaring tijdens de show. En nog veel belangrijker; Anna deelt ook foto’s van haar outfit. Anna lijkt een dresscode voor zichzelf te hebben bedacht; hoe minder, hoe beter.

Anna Nooshin poseert in uitgescheurd jurkje

Tijdens de EMA’s moet iedereen natuurlijk wel op en top eruit zien. Het is tenslotte een mega grote show met beroemdheden van over de hele wereld. Hier is Anna Nooshin er natuurlijk één van, dus die ging ook op en top gekleed naar het gala. De brunette droeg een outfit die we niet snel zullen vergeten, en die ze dan ook besluit te delen met haar volgers. Als allereerst maakt Anna gewoon een mooie foto van haar ticket, en dat ze binnen is bij de EMA’s in Düsseldorf. Hierna volgt al gauw een kiekje vanuit Anna’s kant. Al poserend voor de hele zaal lijkt ze de aandacht van het hele publiek op zich te hebben genomen, met deze outfit. Ze draagt een jurk met verschillende scheuren erin, zodat haar huidskleur er mooi tussendoor valt. Alles is nog maar nét goed bedekt, wat voor Anna maakt tot een wereldse outfit. Tot slot deelt Anna nog een helderdere foto van de outfit, in wat beter licht. Hierop is pas écht te zien dat Anna na het aantrekken van deze outfit, een échte waaghals genoemd mag worden. Ze houdt ervan om het randje op te zoeken..

Lees ook: Foto: Anna Nooshin buigt diep over netje tijdens verhitte workout

Anna Nooshin heeft aparte vraag in zweterige positie

Onlangs deelde Anna Nooshin wederom een , maar verkoelend kiekje vanuit het buitenland. Waar de brunette zich op dit moment bevond, mag een raadsel wezen. In ieder geval lijkt het erop alsof het zweten geblazen is in dit land, aangezien de zon fel op haar hoofd schijnt. Anna lijkt hier echter een verkoelende oplossing voor te hebben gevonden; lekker relaxen in het zwembad. En dat is dan ook precies wat ze doet op de video! Ze trekt haar bikini aan, zet haar camera in de goede positie en neemt een video op terwijl ze optimaal geniet van het verkoelende water. De brunette lijkt nog wel een vrij aparte vraag te hebben voor haar volgers; “I will never understand why Wednesday is spelled like it is but here we are“. Anna vraagt zich dus spoedig af waarom ‘wednesday’ gespeld is als hoe het gespeld is, wie kan haar zo snel mogelijk helpen met een antwoord? Misschien belemmerde deze vraag haar ultieme rustmomentje wel, waardoor Anna toch nét iets minder kon genieten van het zonnetje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?