Foto: Anna Nooshin laat alles zien in gescheurd jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin laat een hoop van zichzelf zien! Haar jurkje lijkt wel aan flarden gescheurd…

Anna Nooshin was onlangs te gast bij de EMA’s! Oftewel de ‘MTV Europe Music Awards’. Dit is een jaarlijks ritueel waarin verschillende artiesten kans maken op verschillende grote prijzen. En onze eigen Anna Nooshin mocht als echte influencer deze natuurlijk bijwonen. Via Instagram deelt Anna haar ervaring tijdens de show. En nog veel belangrijker; Anna deelt ook foto’s van haar gewaagde outfit. Anna lijkt een dresscode voor zichzelf te hebben bedacht; hoe minder, hoe beter.

Anna Nooshin poseert pikant in uitgescheurd jurkje

Tijdens de EMA’s moet iedereen natuurlijk wel op en top eruit zien. Het is tenslotte een mega grote show met beroemdheden van over de hele wereld. Hier is Anna Nooshin er natuurlijk één van, dus die ging ook op en top gekleed naar het gala. De brunette droeg een outfit die we niet snel zullen vergeten, en die ze dan ook besluit te delen met haar volgers. Als allereerst maakt Anna gewoon een mooie foto van haar ticket, en dat ze binnen is bij de EMA’s in Düsseldorf. Hierna volgt al gauw een gewaagd kiekje vanuit Anna’s kant. Al poserend voor de hele zaal lijkt ze de aandacht van het hele publiek op zich te hebben genomen, met deze pikante outfit. Ze draagt een jurk met verschillende scheuren erin, zodat haar huidskleur er mooi tussendoor valt. Alles is nog maar nét goed bedekt, wat voor Anna maakt tot een wereldse outfit. Tot slot deelt Anna nog een helderdere foto van de outfit, in wat beter licht. Hierop is pas écht te zien dat Anna na het aantrekken van deze outfit, een échte waaghals genoemd mag worden. Ze houdt ervan om het randje op te zoeken..

Lees ook: Foto: Anna Nooshin buigt diep over netje tijdens verhitte workout

Anna Nooshin heeft aparte vraag in zweterige positie

Onlangs deelde Anna Nooshin wederom een pikant, maar verkoelend kiekje vanuit het buitenland. Waar de brunette zich op dit moment bevond, mag een raadsel wezen. In ieder geval lijkt het erop alsof het zweten geblazen is in dit land, aangezien de zon fel op haar hoofd schijnt. Anna lijkt hier echter een verkoelende oplossing voor te hebben gevonden; lekker relaxen in het zwembad. En dat is dan ook precies wat ze doet op de video! Ze trekt haar bikini aan, zet haar camera in de goede positie en neemt een video op terwijl ze optimaal geniet van het verkoelende water. De brunette lijkt nog wel een vrij aparte vraag te hebben voor haar volgers; “I will never understand why Wednesday is spelled like it is but here we are“. Anna vraagt zich dus spoedig af waarom ‘wednesday’ gespeld is als hoe het gespeld is, wie kan haar zo snel mogelijk helpen met een antwoord? Misschien belemmerde deze vraag haar ultieme rustmomentje wel, waardoor Anna toch nét iets minder kon genieten van het zonnetje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!