Foto: Anna Nooshin hevig geëmotioneerd na grote ontlading

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het heeft even mogen duren, maar de Amazon Prime serie van de bloedmooie Anna Nooshin staat dan eindelijk online. En het is een serie om van te smullen. 

Heel lang heeft Anna Nooshin het mogen aankondigen, maar nu is het eindelijk tijd. Haar eigen serie beleeft een première op Amazon Prime. En daar hoorde natuurlijk wel een goed feestje bij. En als er iemand weet hoe ze een goed feestje moet bouwen dan is dat natuurlijk wel Anna. Half Amsterdam trok uit voor de luxe première. En dat werd uiteindelijk een emotionele achtbaan. Samen met haar moeder liet ze de tranen flink vloeien. Maar wat kan je eigenlijk verwachten van Anna haar eigen serie op Amazon Prime?

Lees ook: Anna Nooshin maakt grote fout bij opnemen van spannend filmpje

Knappe Anna geeft zich volledig

De vierdelige documentaireserie over het leven van Anna Nooshin zorgt voor een hoop ophef. Maar gelukkig geen vervelende ophef. Mensen raken gewoon niet uitgepraat over de serie en over hoe knap ze het wel niet vinden dat Anna dit avontuur aan heeft gedurfd. De influencer geeft al veel van zichzelf weg in haar werk, maar behoudt toch altijd wel een muur. Die doorbreekt ze met deze serie volledig. Onder andere haar vluchtverleden komt aan bod. Het werkte voor de knappe bekende dame erg bevrijdend en therapeutisch. Het deed Anna erg goed om de serie te maken. Nu maar hopen dat het een succes wordt.

Hoe zal de serie ontvangen worden?

Anna heeft in haar dagelijks leven al vrij veel te maken met commentaar. Ze zegt niet altijd de meest slimme dingen en kan een beetje als een popje overkomen. Maar de mening die mensen van haar hebben is gebaseerd op een aantal korte momenten. Met deze documentaire hoopt Anna een volledig beeld van zichzelf te schetsen. En als mensen haar daarna nog steeds niet mogen? Als de serie niet goed ontvangen wordt? Dan is dat maar zo. Anna heeft dan haar best gedaan. Ze heeft gelukkig nog haar trouwe fans die alles wat de knappe influencer doet geweldig zullen vinden.
Tranen bij de première om emotionele momenten

Hoewel Anna zich vrij groot hield, moesten zij en haar moeder toch even een traantje laten toen de documentaire in première ging. Het was vrij heftig om het verhaal in zijn geheel terug te zien. In de serie interviewt Anna ook haar moeder en zusje en dus is het een vrij emotionele situatie waarin alle drie de vrouwen zich openstellen voor de camera. Je krijgt daarmee een hele andere kant te zien van Anna die over het algemeen wat meer verborgen blijft. Anna doorbreekt haar muur, waardoor iedereen eindelijk kennis kan maken met de echte Anna. Of dat bevalt, dat moet nog blijken. Maar Anna is in ieder geval erg tevreden over het resultaat. Dat belooft veel goeds voor een eventueel vervolg of nieuwe serie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Brian Brobbey pakte Shirley Cramer (Ex on the Beach) vol op de mond tijdens geheim feestje vlak voor EK (foto!)

Brain Brobbey was samen met Shirley Cramer (Realityster en oud deelneemster Ex on the beach) gespot op een luxe feestje in Amsterdam. Shirley hield het niet bepaald droog daar!

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.