Anna Nooshin maakt grote fout bij opnemen van spannend filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin probeert iets te promoten op Instagram. Per ongeluk steelt vooral haar eigen ‘koopwaar’ de show!

Vlogger en influencer Anna Nooshin heeft een belangrijke boodschap voor haar volgers. Het gaat om een poedertje waarmee… Ach, laten we gewoon eerlijk zijn: we hebben niet geluisterd naar Anna’s verhaal. Ze zorgde zelf namelijk voor te veel afleiding…

Anna Nooshin kan zichzelf goed promoten

ALs modeblogger en ondernemer moet je je producten laten opvallen. Dit kan met Instagram uitstekend. Vooral als je veel volgers hebt, zoals Anna Nooshin. In haar story probeert ze fanatiek een product te promoten, namelijk collageen poeder. Dit deel van de story trekt echter niet veel bekijks. De meeste kijkers komen voor iets anders. Daar had ze zelf best even over na kunnen denken voor ze het ‘record’ knopje indrukte! Het had vooral met haar kledingkeuze te maken. Geen wonder dat ze uiteindelijk ook een aparte post aan het betreffende shirtje moest wijden. Daar scoort Anna natuurlijk ook punten mee! Toch valt er ook nog één ander ding op in haar filmpjes…

Anna Nooshin

Nieuwe haren, nieuwe Anna

Niet alleen de kledingkeuze van Anna Nooshin valt op, maar wie iets verder kijkt dan z’n neus lang is, zal ook zien dat haar kortere, recht afgeknipte coupe inderdaad in het oog springt. Wat zou haar geheim zijn achter die gezonde glans? Misschien toch het poedertje dat ze aan probeert te prijzen? Hadden we toch iets beter op moeten letten! Uiteindelijk lijkt ook Anna zelf door te hebben dat ze stiekem vooral promotie heeft gemaakt voor haar laag uitgesneden shirtje. Ze wijdt een nieuwe post aan het feit dat ál haar fans blijven doorvragen over het interessante stukje stof. Gelukkig is Anna de misselijkste niet, en verklapt ze aan iedereen waar ze dé ster van haar spannende filmpje heeft gekocht.

Anna en haar haren moesten wennen aan het poeder

Aan het product zelf moest Anna ook even wennen, zo geeft ze eerlijk toe. Wellicht smaakt het gewoon niet lekker of moest ze nog even het in haar drukke schema en strikte eetpatroon passen voordat ze het poeder elke dag ging gebruiken. Het lijkt dan ook alsof de blogger, die normaal zo stellig overtuigd is van alles dat ze promoot, zelf ook nog niet helemaal overtuigd is van collageen poeder. Misschien heeft ze nu te veel potten thuis staan die ze maar niet kan slijten. Dan ontstaat vast gauw de vrees bij haar dat ze voorlopig nog elke dag het spul moet gaan nemen. Als alternatief kan ze natuurlijk altijd weer over een aantal weken een poging doen zodat ze “haar” product aan haar fans/lezers kwijt kan raken. Als haar kapsel nog veel langer is geworden is het allemaal ook nog eens een stuk geloofwaardiger wat ze vertelt en heeft een promotie dan veel meer zin. Voor nu is het nog even zelf ‘shaken’ met dat poeder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!