Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!

Model Anna Nooshin trakteert volgers met cupcake jurk

Anna Nooshin, de koningin van de stijl en de meesteres van mode, maakte een gewaagde entree op de blauwe loper voor een avondje ballet in de Stopera. Gehuld in haar ‘witte cupcake’-jurkje, was ze een ware smaaktraktatie voor het oog! Het jurkje leek rechtstreeks uit een bakkersparadijs te komen, met zijn zachte, luchtige stof die haar als een heerlijk wolkje omhulde. De kanten bloemen en pailletten waren als suikerige versiersels die haar outfit tot een feestelijk dessert maakten. Het was een ware modieuze verrassing! Terwijl ze over de blauwe loper schreed, leek Anna op een levendige cupcake die haar eigen dansje deed. Fotografen flitsten hun camera’s als paparazzi bij het zien van deze heerlijke verschijning. Ze straalde van plezier en genoot van alle aandacht die haar cupcake jurkje met zich meebracht. Met Anna als bezoeker was het avondje ballet in de Stopera niet alleen een show op het podium, maar ook een modeshow op de blauwe loper. Anna Nooshin, de verrukkelijke fashionista, bracht de zoete smaak van mode naar het ballet en zorgde voor een avond vol plezier en lekkernijen!

Lees ook: Foto: Jurkje van Anna Nooshin kan haar nauwelijks bedekken

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin verleidt volgers met luchtig jurkje

Anna Nooshin betovert haar volgers met een adembenemend lichtpaars en luchtig jurkje terwijl ze de straten van New York City verkent. Na een tijdje de grote stad te hebben gemist, lijkt ze haar draai weer helemaal te hebben gevonden. Het jurkje lijkt te zweven om haar elegante silhouet en de lichtpaarse kleur straalt een en al zomerse frisheid uit. De zachte stof danst vrolijk mee met elke stap die ze zet, terwijl de zonnestralen haar betoverende verschijning nog meer accentueren. Terwijl ze door de drukke straten van New York loopt, trekt Anna de aandacht van voorbijgangers en bewonderende blikken. Haar zelfverzekerde houding en stijlvolle outfit maken haar tot een ware fashionista die de stad weer laat bruisen. Met haar terugkeer naar New York City, toont Anna Nooshin haar liefde voor de stad en haar passie voor mode. Ze laat zien dat ze niet alleen een inspiratiebron is voor haar volgers, maar ook dat ze zelf geniet van het verkennen van nieuwe plekken en het dragen van prachtige outfits.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna deelt haarroutine zonder kleding onder douche

Anna neemt haar volgers mee achter de schermen van haar dagelijkse haarroutine op Instagram. Met veel enthousiasme deelt ze stap voor stap hoe ze haar prachtige lokken verzorgt, van het aanbrengen van crèmes en shampoos tot het zorgvuldig uitspoelen ervan. In haar badkamer staat een scala aan producten klaar om haar haarroutine tot een succes te maken. Met een vrolijke glimlach begint ze met het aanbrengen van een voedende crème om haar lokken te hydrateren. Ze masseert het zorgvuldig in, terwijl ze haar geheimen deelt voor glanzend en gezond haar. Daarna volgt de shampoo, die ze rijkelijk over haar hoofdhuid verdeelt. Met haar vingers maakt ze zachte cirkelvormige bewegingen, waardoor het schuim grondig wordt verspreid. Ze neemt de tijd om de shampoo goed uit te spoelen, zodat er geen restjes achterblijven. Met elke stap legt Anna uit waarom ze bepaalde producten gebruikt en hoe ze haar haar het beste behandelt. Haar `volgers kunnen meegenieten van haar deskundige tips en tricks, terwijl ze zelf een beetje glamour aan hun eigen haarroutine kunnen toevoegen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Met de nieuwe post van Suzanne Schulting daagt ze haar volgers weer uit in haar vertrouwde schaatspak. Die lijkt dit seizoen, vooral aan de achterkant, nóg strakker te zijn dan vorig seizoen...