Foto: Chagrijnige Noa Vahle leeft helemaal op na moeilijke periode

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle heeft een moeilijke periode achter de rug, maar dat vergeet ze allemaal zodra ze voet zet in een voetbal stadion. 

De prachtige redactrice en verslaggeefster heeft best even een moeilijke periode achter de rug gehad. Met alle rellen rondom haar moeder Linda de Mol en diens voormalige vriend Jeroen Rietbergen. Na het hele schandaal met The Voice of Holland was het een tijdlang flink rumoerig in de familie. Maar inmiddels lijken alle stormen een beetje te dalen en kan ook Noa zich weer focussen op wat ze leuk vindt, voetbal bijvoorbeeld. De blonde verslaggeefster leeft helemaal op als ze in een stadion is.

Lees ook: ESPN-verslaggeefster Noa Vahle straalt in zomers jurkje op vakantiefoto’s

Noa Vahle leeft op in een stadion

Je ziet het meteen op het moment dat Noa Vahle een stadion binnenloopt. Dan wordt de knappe blondine gelijk een stuk vrolijker. De verslaggeefster is op haar best als ze heerlijk over voetbal mag praten. Ze doet ook liever niets anders. Met een glimlach op haar gezicht analyseert ze de wedstrijd en trekt ze relevante spelers en coaches voor de camera. Met haar expertise verbaast ze af en toe nog wel eens de mensen die ze interviewt en de mensen thuis. Maar Noa weet alles van voetbal en is goed op weg om de volgende Hélène Hendriks te worden. Al mag ze al iets doen waar Hélène nog maar van durfde te dromen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle gaat naar WK voetbal in Qatar

Ze mocht het tijdens de wedstrijd aankondigen, maar Noa Vahle gaat naar het WK in Qatar. Er werd heel lang gedacht dat Hélène Hendriks gestuurd zou worden om verslag uit te brengen van de bijzondere competitie, maar die kans is schijnbaar aan haar voorbij gegaan. Dat vindt Noa niet erg, want de knappe blondine ziet het wel zitten om een paar weken in Qatar door te brengen. Het is tijd voor Noa Vahle om eens goed te laten zien wat ze kan. En Hélène Hendriks? die blijft lekker aanschuiven bij Vandaag Inside en pakt waarschijnlijk nog steeds de afleveringen van HLF8 op de komende maanden. Die krijgt het dus druk genoeg.

Noa Vahle timmert al een tijdje flink aan de weg

De verleidelijke dochter van Linda de Mol timmert al een tijdje flink aan de weg. Noa is namelijk ontzettend goed bezig als redacteur en sport verslaggeefster. Van de Conference League en de Europa league tot de presentatie van het hockeyseizoen bij Viaplay binnenkort. Noa is hard aan het bewijzen wat ze in haar mars heeft en wat ze te bieden heeft binnen een televisieprogramma. En dat doet ze zonder terug te vallen op de roem van haar moeder. Noa staat graag in niemands schaduw en werkt ontzettend hard om ervoor te zorgen dat ze straks op eigen houtje een van de meest geliefde televisie persoonlijkheden van Nederland is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.