Foto: deze prachtige dochters van Andy van der Meijde zijn helemaal klaar met hun vader

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Andy van der Meijde wordt misschien door veel mensen als een ideale man gezien, maar nu zijn zelfs zijn eigen dochters klaar met hem. 

Andy van der Meijde is heel erg goed in zichzelf presenteren als een respectabele en keurige man, die alleen maar het beste met je voor heeft. Maar blijkbaar zit daaronder gewoon een oppervlakkig oud-voetballer die alleen maar geeft om zijn status en reputatie. Echte connecties die bestaan voor Andy niet. Dat blijkt tenminste uit het nieuws dat zijn dochters naar buiten brengen. Die verkondigen aan iedereen die het wilt horen wat voor een slechte vader Andy geweest is.

Lees ook: Lachen: Andy van der Meijde komt met VI-achtige talkshow

Dochters van Andy laten met foto op Instagram geen spaan van hem heel

De dochters van Andy van der Meijde uit een eerder huwelijk, Purple en Isabella, zijn helemaal klaar met hun ‘vader’. Ook hun moeder kan de oud-voetballer niet meer uitstaan. In de krant worden hun ervaringen over Andy gedeeld. Daaruit blijkt dat Andy niet alleen geen contact had met zijn dochters, maar dat het hem blijkbaar allemaal ook weinig kon schelen. Andy heeft bijna geen enkele verjaardag bijgewoond en was er niet op de meest cruciale momenten, bijvoorbeeld bij de maagbloeding van zijn dochter. Dat is nu niet het ideale plaatje dat de oud-voetballer over zichzelf wilt schetsen. Maar er is natuurlijk nog veel meer aan de hand. Daar kwam JuiceChannel tenminste achter toen ze in de oude berichten van beide dochters doken. En daarin komt Andy nou niet bepaald goed uit de verf.

Andy was als vader vooral afwezig

Andy zijn stijl van ouderschap was om vooral niet aanwezig te zijn en met van alles en nog wat bezig te blijven, behalve zijn dochters. Die zijn daarom ook zo verschrikkelijk klaar met hem. In 2017 verscheen er al een keer een bericht over Andy van een van zijn dochters, waaruit bleek dat de oud-voetballer zijn dochters geld wilden bieden om de band tussen hen een beetje te ‘redden.’ Eigenlijk wilde hij vooral op social media heel erg pronken met zijn dochters om te laten zien wat voor een goede vader hij wel niet was. Destijds werd er weinig met het nieuws gedaan, maar aangezien beide dochters van Andy nu publiek gaan met hun uitspraken wordt het oude nieuws weer opgerakeld.

Andy was volgens dochter nooit een vader

Als het aan zijn dochters ligt, moet Andy stoppen met doen alsof hij een liefdevolle vader is. Hij is er namelijk nooit voor hen geweest. Het zijn harde uitspraken en als Andy niet zo vocaal zou zijn soms over zijn vaderschap, zouden de uitspraken misschien achter gesloten deuren zijn gebleven. Maar zijn dochters zien geen andere weg om hem te bereiken, dus wordt alles openbaar over social media uitgevochten. Misschien dat Andy dan ziet dat niet elke publiciteit, ook goede publiciteit is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...