Amber Brantsen neemt met heerlijke foto afscheid bij Viaplay Formule 1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen laat fans schrikken en kondigt afscheid bij Viaplay aan. Fans reageren Massaal op dit bijzondere bericht.

Amber Brantsen stopt tijdelijk met Formule 1 bij Viaplay

De presentatrice die de eer van Viaplay hoog moet houden in Nederland, kondigt met haar nieuwe Instagram-bericht aan dat ook haar eerste seizoenshelft er op zit. Ze gaat er net als de formule 1-coureurs een paar weken tussenuit om tot rust te komen. Ze is moe gestreden door al het juichen voor de overwinningen van Max verstappen. Dit vele juichen heeft zijn tol geëist bij Amber, waardoor ze toe is aan rust. Of Amber nog thuis blijft of lekker op vakantie gaat laat ze niet weten. De emoji’s bij het bericht doen wel vermoeden dat de prachtige blondine richting de zon gaat. Dat heeft Amber dan ook wel verdiend door haar harde werk bij het kwakkelende Viaplay. Op de laatste foto is een stralende Amber Brantsen te zien die haar volgers diep en doordringend aankijkt.

Het is even wachten op de terugkeer van Amber Brantsen

De fans van Amber zullen even moeten wachten voor dat de vrolijke presentatrice weer te zien is. Ze zal op maandag 21 augustus pas weer terugkeren op het live-scherm van Viaplay. Hierbij geeft ze meteen aan dat ze nu al uitkijkt naar deze uitzending. Ze zet onder het bericht de hashtags volksfeest en Oranjelegioen, dit duidt op de ervaring van Brantsen van de Grand Prix van Zandvoort van vorig jaar. Het is voor elke Nederlandse fan te hopen dat de knappe presentatrice een overwinning van Max Verstappen mag presenteren.

Instagram-volgers Amber Brantsen positief gestemd

In de eerste seizoenshelft was er veel kritiek op het functioneren van het formule 1-panel van Viaplay. Veel kijkers vonden de uitzendingen van Viaplay saai of hadden andere kritieken op de zender. Nu lijken de volgers van Amber toch overstag te zijn van het functioneren van de presentatrice. Zo wensen veel volgers haar een fijne vakantie en geven ze haar complimenten over de manier waarop ze het programma presenteert. Een greep uit de reacties: “Jouw intro’s ga ik zeker weer vier weken lang missen” zegt een fan. Een andere fan zegt: “Er is weinig tot niets op je aan te merken, top”. Dit zijn mooie woorden voor de presentatrice. Ze zal hierdoor met een lekker gevoel haar vakantie in gaan.

Zwangere Amber Brantsen nog niet met verlof

Bij een fan van Amber is wel verwarring ontstaan. De dame dacht dat Amber met de zomerstop ook meteen met zwangerschapsverlof zou gaan. Zij reageerde namelijk met ” fijne zwangerschapsverlof”. Haar verwarring wordt gelukkig direct uit de wereld geholpen door Brantsen. Ze reageerde meteen met het berichtje: “Dank, maar ik ga voorlopig nog niet met verlof hoor. eerst gewoon vakantie”. Door dit berichtje is deze verwarring wel meteen uit de wereld en kunnen hier geen misverstanden door ontstaan.

Enorme kritiek op Viaplay-collega Amber Brantsen

Naast de positieve reacties op de presentatie van Amber Brantsen is er wel veel kritiek op analist Tom Coronel. Kijkers vinden dat hij Max te hoog de boom in prijst en dat hij veel onzin verteld. een aantal reacties van kijkers zijn: “Max is top, maar hij doet alsof Max god is”. een andere kijker zegt: ” die Coronel is een zwetsende kwal”. een andere kijker zegt: “wat een gezever”. Dit is een uitstekend voorbeeld van de verdeeldheid onder de kijkers van Viaplay over het studiopanel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!