Foto: Aletha Leidelmeijer van ESPN schrikt ’s nachts van groot ding in haar nek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Aletha Leidelmeijer is een verslaggeefster bij ESPN. In de voetbalwereld maakt de verslaggeefster genoeg mee, toch schrikt ze van een groot ding in haar nek. 

Aletha Leidelmeijer dacht even lekker rustig in de nacht haar haren te kammen. Het liep toch allemaal net wat anders af dan ze had verwacht. Terwijl ze lekker haar eigen ding aan het doen was kwam er namelijk wel iets heel opmerkelijks in haar nek. Het is iets wat je op de late uren niet heel snel verwacht.

Aletha Leidelmeijer is geen fan van clowns

Wanneer je midden in de nacht je haren aan het kammen bent verwacht je dat er niet veel speciaals gaat gebeuren. Toch maakte Aletha Leidelmeijer wat mee wat je niet had kunnen voorspellen. Er vloog namelijk opeens een clown in haar nek. Dit is het laatste wat je verwacht als je even rustig voor de spiegel je haren staat te kammen. Misschien vraag je je af hoe komt een clown in haar huis? Wees gerust het is maar een ballon die in haar nek is gevlogen. Alsnog verwacht de presentatrice niet dat in de late uren er een ballon tegen haar aanvliegt.

Aletha Leidelmeijer doet zich anders voor dan dat ze is

Wie wel eens ESPN kijkt ziet Aletha Leidelmeijer op de televisie. Ze doet zich op tv alleen anders voor dan dat ze daadwerkelijk is. Ze smokkelt namelijk met haar lengte. Wanneer je regelmatig naar haar kijkt zou je opmerken dat ze de ene keer groter is dan de andere. Soms heeft de presentatrice namelijk zin om even een paar centimeter groter te zijn. Dan doet ze gewoon even een paar flinke hakken aan en haar lengte schiet omhoog.

Aletha Leidelmeijer laat zien hoe de clown het huis is binnengedrongen

Aletha was met haar kind en man gezellig een dagje naar de Efteling. Het drietal had de tijd van hun leven. Het was dan ook een hele leuke dag laat de presentatrice weten. Nu weten we ook hoe de clown het huis binnen is komen dringen. De clown is niet stiekem via een dakraam binnengevlogen. Aletha Leidelmeijer heeft de clown namelijk zelf mee naar binnen gesmokkeld. Het is dan ook haar eigen schuld dat ze ’s nachts een clown in haar nek had hangen.
De ESPN presentatrice zit diep in het bos

De brunette is samen met haar dochtertje op avontuur gegaan. Samen zijn ze diep het bos in gewandeld op zoek naar avontuur. In een opvallend roze blouse loopt Aletha Leidemeijer door het bos. Wanneer haar dochtertje Aletha kwijtraakt dan valt ze in ieder geval goed op. Zo raken de twee elkaar moeilijk kwijt. Aletha kiest er nu niet voor om een paar centimeters te smokkelen. De hoge hakken heeft de presentatrice nu slim thuis gelaten.

Aletha Leidemeijer smokkelt paar centimeter met flinke jongens

Laatst moest Aletha voor de Europa League ook verslag geven. Nu ging ze alleen wel een stapje verder. Het leek bijna alsof de brunette een paar stoomboten om haar voet had zitten. Ze smokkelt met deze flinke jongens toch een goede paar centimeter. Zo blijft Aletha altijd een aantrekkelijke lange dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.