Foto: Airen Mylene krijgt enorm veel reacties op intieme close-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Airen Mylene deelt een enorm intieme foto op haar sociale media waar haar volgers ontzettend van schrikken…

De prachtige Airen Mylene zal je vast wel kennen van televisie. Regelmatig komt ze voorbij in bekende programma’s, zoals Lachen om Homevideo’s. Ben je echt fan van haar, dan zal je haar vast ook volgen op haar sociale media. Aan deze prachtige vrouw is bijna niet te ontkomen, want naast dat ze regelmatig op de buis verschijnt, kun je haar ook horen op Radio 538. Voor de radiozender is ze nieuwslezeres. De brunette heeft dus best een succesvol leventje en dat niet alleen, ze is ook heel gelukkig. Ze heeft namelijk twee prachtige kinderen samen met de liefde van haar leven, Taeke.

Airen Mylene schokkeert volgers met verrassend nieuws

Onlangs plaatste de presentatrice een foto op haar Instagram die al haar volgers deed schrikken. Het was een close-up van Airen zelf, maar niet zomaar een close-up. Nee, ze houdt met trots haar hand omhoog voor de camera. De oplettende kijker zou het bijschrift niet eens hoeven te lezen om te weten wat er aan de hand is. Misschien heb je het al wel geraden, maar Airen heeft heel goed nieuws te vertellen: “Op zijn verjaardag heeft hij me gevraagd. Overvallen, verliefd, en trots op ons. En vooral zin in alles met jou! O en natuuuuurlijk heb ik Ja gezegd!” Taeke heeft zijn allerliefste vriendinnetje ten huwelijk gevraagd! Op zijn verjaardag nog wel. Wat ontzettend goed nieuws! In de reacties gaan mensen helemaal los met felicitaties en gelukswensen. Gefeliciteerd, Airen en Taeke!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene)

Airen Mylene is ontzettend trots op haar goede uiterlijk

Er komen regelmatig foto’s en video’s voorbij op de sociale media van Airen over haar werk en lekkere leventje. Heel vaak zijn het berichten van dankbaarheid en puur geluk. Deze keer plaatst de prachtige presentatrice even een ander soort foto. In dit kiekje gaat het namelijk even helemaal over haarzelf… toch? Het lijkt wel zo, want het is een flinke close-up van het mooie gezichtje van Airen Mylene zelf. Tóch is dit wéér een bericht om iemand anders in het zonnetje te zetten.

Airen heeft haar make-up laten doen door een bekende artiest genaamd Marloes Bovelander. Marloes doet vaker het haar en de make-up van zowel Airen als andere bekende Nederlanders. Dat doet ze dan voor televisieprogramma’s of fotoshoots voor, bijvoorbeeld, bekende magazines. Airen plaatst de foto op haar Instagram en zet erbij in het bijschrift: “Ze is een artiest. De enige echte Marloes Bovelander.” Wat een ontzettend lief berichtje. De foto die de brunette op haar Instagram zette, heeft ze zelf een beetje aangepast. Daar zit namelijk voor de helft een zwart-wit filter overheen. Hieronder zie je de originele foto die Marloes op haar eigen Instagramaccount heeft staan. De make-up past perfect bij Airen Mylene!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!