Foto: Airen Mylene gooit benen wijd in strakke sportbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Airen Mylene is natuurlijk een prachtige vrouw. Maar dat blijfje niet zomaar. Daar moet je hard je best voor doen. 

Op een fiets traint Airen Mylene hard haar benen

De prachtige presentatrice Airen Mylene is flink haar best aan het doen om ervoor te zorgen dat ze er goed uit blijft zien. Ze wilt natuurlijk haar volgers blijven vermaken met mooie foto’s van zichzelf, maar daarvoor zal ze wel continu moeten werken aan haar conditie. Daarom is Airen ook flink aan het trainen geslagen. Alleen haar training is best bijzonder. Airen gaat niet voor de meest standaard apparaten, maar kiest ervoor om vooral haar benen te trainen. Ze heeft haar strakke sportbroekje aangetrokken en gaat ervoor. Het resultaat is verbluffend. Er zijn gelukkig een aantal video’s gemaakt, zodat je mee kan genieten.

Airen Mylene gooit beentjes in de lucht

Het lijkt haar nog best wat moeite te kosten, maar Airen gooit op het apparaat haar beentjes de lucht in. Het is zwaar, maar Airen weet ook dat als ze hier mee door gaat ze in no time helemaal in vorm is. En wat voor vorm! Airen Mylene was al een ontzettend knappe vrouw, maar al dat trainen zorgt er natuurlijk voor dat ze er alleen maar beter uit gaat zien. En dat is zowel voor Airen, als voor haar fans natuurlijk heel erg goed nieuws. Al haar volgers kunnen ook niet wachten om het resultaat van al dat sporten te zien. Maar de beelden die Airen vanuit de sportschool maakt zijn ook erg fijn. Al zijn sommige wel heel erg sensueel. Neem bijvoorbeeld de volgende video.

Knappe brunette Airen Mylene gooit verleidelijk haar benen wijd

Er zijn een aantal apparaten in de sportschool waar je enigszins je vraagtekens bij kan zetten. En het apparaat waar Airen zich momenteel in bevindt is er zeker zo eentje. Ze is bezig met het trainen van haar benen door ze de hele tijd open en dicht te doen. Natuurlijk train je zo je spieren, je bent nog steeds bezig om gewichten weg te duwen, maar het ziet er allemaal nogal bijzonder uit. Het beeld is eerder iets dat past in de slaapkamer en niet zo zeer midden in de sportschool. De beeldschone brunette maakt het niet zo veel uit en blijft lekker doorgaan met haar oefeningen. Airen Mylene haar volgers krijgen zo wel heel erg veel te zien van de knappe presentatrice.

De spannende work out video van Airen Mylene

Ondanks dat Airen een beetje in een ongunstige positie zit, laat ze zichzelf toch filmen en zet ze het filmpje op haar Instagram account. Misschien dat Airen juist wat meer verleidelijk probeert te zijn voor haar volgers. Of misschien is het een bedankje voor iedereen die haar al zo lang volgt, of juist een manier om nieuwe volgers aan te trekken. Wat het ook is, het levert een mooie video op. Zo heb je Airen namelijk nog nooit gezien. Nu maar hopen dat ze vaker dit soort sportieve video’s gaat plaatsen. Dan kun je nog veel vaker genieten van dit prachtige uitzicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.