Foto: afgetrainde Suzanne Schulting neemt je mee op heet dagje strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting lijkt het erg naar haar zin te hebben op vakantie. Pakt ze daar totale rust of zorgt ze alsnog voor de nodige training? Ze lijkt wel erg bezweet namelijk.

Suzanne Schulting heeft het voor de verandering een keertje heet, erg heet. Je zou kunnen zeggen: te heet. Vast en zeker komt dit gedeeltelijk door haarzelf, maar de zon en hitte op vakantie helpen ook niet mee. Voor de foto gaat ze nog even in de zon staan. Maar het blijft toch vreemd. Haar is normaal juist gewend aan de vrieskou, maar de koelbloedige Olympisch kampioene kan niet op tegen de felle zon. Vooral niet als ze haar zonnebril af doet. Dan krijgt Suzanne het zwaar. Wat het leven daar nog zwaarder maakt is trainen en fit blijven, of slaat ze dat toch over?

Lees ook: Foto: Dorstige Suzanne Schulting slurpt met één hand aan het stuur

Afgetraind en klaar voor de start

Het lijkt erop alsof Suzanne net uit een van haar wedstrijden komt. Ze ziet er nog steeds super fit uit. Dat is natuurlijk bijzonder, want ze zit al een tijdje stil. Suzanne Schulting sloot zelfs haar droomseizoen af in haar hotelkamer, waar veel bewegen vrij lastig was. Het einde van dit seizoen was dus niet naar verwachting. De shorttrackster trok aan het verkeerde eind wat betreft corona en mocht door een positieve coronatest niet meedoen met het WK. Maar ook toen bleef ze fit door in de hotelkamer voldoende te blijven bewegen. Zo kreeg ze alle frustraties er ook nog eens uit op die manier.

Zonnige Suzanne: nog even niet terug

Inmiddels is de gevangenis van een hotelkamer niet meer dan een verre droom. Net als de Olympische spelen, dat is allemaal geschiedenis. Maar het van Suzanne blijft nog steeds superfit. Misschien wel door alle welverdiende rust. Keer op keer staat ze op de foto als een erg fitte atlete, alsof ze elke dag nog baantjes rijdt. Maar ondertussen zit ze in de zon, cocktails te drinken en allerlei Arubaanse lekkernijen te proeven. Wat zou haar geheim dan zijn om zo fotogeniek te blijven? 

Suzanne vrolijker door rust?

Het was een belangrijke periode, deze winter, voor Suzanne. Dit seizoen, met de Olympische Winterspelen, moest ze wederom tonen wat ze waard was. Met lege handen ging ze naar Beijing. En kwam weer in Nederland aan met 2 keer goud, 1 keer zilver en 1 keer brons. Nu geniet ze dus van een welverdiende vakantie op Aruba. Ze lijkt thuis te komen met een kleurtje, een glimlach en een, voor alsnog, topfit . En ze heeft vast nog wat souvenirs gekocht om de koffers te vullen. Je moet toch wat als herinnering meenemen, als er geen medailles te winnen zijn. Hopelijk wordt het weer haar niet te zwaar. 

Suzanne draagt net als op de baan een goede bril

Voor het fitte van Suzanne moet goed gezorgd worden. Maar ook voor haar visie zorgt de jonge shorttrackster. Op de schaatsbaan is het altijd handig dat er niks in je oog komt en dus dragen de schaatsers altijd een bril. Hier in Aruba is een leuke zonnebril minstens net zo handig. Suzanne zorgt dus altijd dat ze die bij heeft. Zelfs voor de fotoshoot klampt ze zich eraan vast om te voorkomen dat ze ziek in de hotelkamer achterblijft. Een keer is namelijk meer dan genoeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.