Foto: Afgetrainde Suzanne Schulting lift shirtje omhoog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft het heet. En geen wonder, de shorttrackster lijkt net vele rondjes op de renbaan te hebben overleefd. De bezwete Suzanne wil verkoeling en weet dat maar op één manier te krijgen.

Suzanne Schulting is weer keihard aan het trainen voor het komende schaatsseizoen. Na haar vakantie is ze weer helemaal opgeladen en klaar om te beginnen. Er is alleen een probleem: de ijsbaan is dicht. Zo ook voor professionals als Suzanne. Dan maar buiten in de zon aan de slag, denkt shorttrackster Schulting. Het is zeker erg creatief en tegelijkertijd ietwat verwarrend voor haar. Opeens van de kou naar de extreme hitte gaan is wel een hele verandering natuurlijk. Suzanne weet echter uit haar vakantieperiode nog een handige tactiek om het wat minder heet te krijgen: gewoon wat minder kleding aan doen. Nou is de renbaan niet echt geschikt voor een bikini, zoals dat op vakantie nog wel kon, maar een strak shirt en kort broekje kan prima. Als ook dat te warm blijkt tilt ze het maar even omhoog.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting pronkt in sportbroekje met gespierd lijf

Sportieve Suzanne laat alles zien

Toevallig, precies op het moment dat de hete sportieveling haar shirt wilde uittrekken was er een cameraman aanwezig die alles vastlegt. Suzanne kan ook hier gelukkig tegen en vindt zo’n foto helemaal niet erg. Ze is zelfs erg tevreden met het eindresultaat. Ze gaat dan ook vervolgens richting haar laptop na de workout om te kijken of ze de foto kan gebruiken. Haar Instagram is wel erg leeg en dus upload ze de foto daar maar. Haar volgers weten nu gelukkig ook weer dat ze het buiten de ijsbaan prima redt met minder kleding. En dat ze weer keihard aan het rennen is voor het komende schaatsseizoen.

Suzanne heeft het druk en heet

Ze heeft het niet alleen druk met rondjes rennen en kleding, deze olympische winnares. Ze zit ook gelijktijdig met een nieuwe relatie die haar continu bezighoudt. In dit geval de zoon van schrijfster Heleen van Rooyen. Een relatie is leuk, maar medailles zijn dat ook. Susanne blijft gefocust en wil ook de komende periode laten zien waar ze toe in staat is. Het is natuurlijk ook wel een beetje haar baan, dat rondrennen en trainen. Daarom gaat ze toch maar weer aan de slag, want de korte shirtjes moeten ook betaald worden.

Schaatser buiten losgelaten

Haar trainer vertrouwt Suzanne inmiddels toe om al haar workouts serieus te nemen. Zelfs als hij er niet bij is gaat ze dan ook als een speer. Ze weet waarvoor ze het doet natuurlijk: de eer, de status en de gouden plakken. Een erg leuke bijkomstigheid is wel het fitte en ook vele fans.

Schaatser Schulting staat strak

Nog steeds, zelfs na een rustige periode, kan Suzanne laten zien dat ze in ieder geval geen kilo is aangekomen. De renbaan lijkt dus voor haar goed te werken. Nu nog even afwachten of ze het de komende periode volhoudt buiten en met een een nieuwe relatie. Ze heeft gelukkig nog even totdat de ijsbaan weer open gaat en het buiten kouder wordt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?