Foto: Actrice Pip Pellens laat haar gezicht besmeuren en is onherkenbaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pip Pellens is wel fan van een beetje make-up, maar in de nieuwste reeks aan beelden doet ze dat wel heel uitgebreid. 

Met haar mooie looks is Pip Pellens altijd een feestje om naar te mogen kijken. Met haar leuke foto’s weet ze dan ook al haar fans flink op te vrolijken. Maar waar Pip zelf vrolijk van wordt, dat is mooie make-up. En die gebruikt ze dan ook maar al te graag voor haar leuke foto’s online. Nu neemt Pip alleen wel een stapje verder. Ze heeft namelijk allemaal exotische looks uitgeprobeerd voor een erg aparte fotoshoot. Maar haar fans vinden ook deze spontane kant van Pip erg fijn om te zien.

Pip Pellens maakt van haar gezicht een kunstwerkje

De mooie actrice maakt van haar gezicht een waar kunstwerkje. Ze laat een professioneel make-up artist op haar los en dat levert de meest mooie foto’s op natuurlijk. Bekijk de foto’s van Pip dan ook snel hier! De leuke nieuwe looks van Pip zijn erg bijzonder te noemen. Maar het is duidelijk dat Pip zelf ontzettend veel plezier heeft gehad bij het maken van deze reeks. De mooie actrice kan geen genoeg krijgen van al die lagen make-up en vindt het ontzettend leuk om er op deze manier bij te lopen.

Actrice Pip Pellens deelt graag mooie momenten online

De mooie blondine deelt natuurlijk maar al te graag mooie foto’s van zichzelf online. Met al die mooie kiekjes is er voor iedereen wel wat leuks bij. Pip kan ook ontzettend goed poseren op de foto. Dat is een talent dat de mooie blondine al langer bezit, maar keer op keer komt weer naar boven hoe goed ze daar eigenlijk in is. Met dit bijzondere talent zorgt pip Pellens er voor dat elke foto die ze laat maken, er meteen ontzettend goed uit ziet. Geen wonder dat haar volgers zo blij met haar zijn. Als elk plaatje zo goed is, dan is het ook niet zo vreemd dat ze zo geliefd wordt door haar fans. De fans van Pip vinden haar spontane en haar zachte kant ook wel erg fijn om te zien.

Pip Pellens deelt graag van alles met haar volgers

De mooie actrice deelt maar al te graag haar leven met haar lieve volgers. Alles wat Pip doet wordt ook nog even online gezet, zodat de fans van de blondine mee kunnen genieten van al die mooie momenten. Pip vindt het erg fijn om een mooi plaatje van zichzelf te schieten en deze dan te delen met haar fans. Die zijn natuurlijk altijd erg blij met de plaatjes van Pip en laten dit dan ook graag weten. Pip wordt dan ook meestal overspoeld met lieve berichtjes nadat ze weer een nieuwe foto online heeft gezet. Of ze nou een mooi pakje aan heeft, of juist met een gezicht vol bijzondere make-up aan komt zetten, Pip ziet er altijd bijzonder uit. Met haar mooie foto’s weet ze zich ontzettend goed over te brengen aan haar volgers. Die genieten namelijk intens van elk kiekje.

Als je nog meer van Pip Pellens wilt zien, moet je even naar Instagram

Pip Pellens heeft op Instagram nog veel meer mooie foto’s staan die je kan bekijken. En die zijn stuk voor stuk het bekijken wel waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...