Foto: Actrice Milly Alcock (House of the Dragon) lijkt sprekend op haar opvolger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Milly Alcock, van de nieuwe serie House of the Dragon, lijkt wel verdacht veel op haar opvolger. 

De beeldschone actrice is door de nieuwe serie House of the Dragon enorm bekend geworden. In de serie speelt Milly Alcock de personage Rhaenyra Targaryen. In de serie gaat de tijdlijn op een gegeven moment ineens 10 jaar vooruit, waardoor Milly Alcock niet meer de rol van Rhaenyra Targaryen spelen. Daarom had ze een iets oudere opvolger nodig. Het grappige is: de producers van House of the Dragon hadden deze opvolger eerder op het oog dan Milly Alcock zelf! De producers van HOTD hebben de prachtige Milly Alcock dus gecast met het uiterlijk van haar opvolger in het achterhoofd, en niet andersom.

Emma D’Arcy is vervanger van Milly Alcock in HOTD

De beeldschone Milly Alcock heeft in de show House of the Dragon een vervanger nodig. Doordat ze vooruit in de tijd gaan is Milly Alcock te jong om door te gaan als Rhaenyra Targaryen. De makers van de show hebben hierdoor nog een tweede actrice moeten vinden voor de rol van Rhaenyra Targaryen. De actrice Milly Alcock is het uiteindelijk geworden en die lijkt sprekend om Emma D’Arcy in de show. Emma D’Arcy was namelijk eerder gecast dan Milly Alcock voor de rol. House of the Dragon heeft er expres voor gekozen om relatief onbekende acteurs te casten voor de show. Hierdoor was er dus meer vrijheid in de keuze voor dit tweetal.
Emma D’Arcy gaat geen mislukte actrice worden

Op sociale media zijn er al speculaties dat Emma D’Arcy een ‘miscast’ is. Milly Alcock heeft haar rol zo goed ingevuld dat velen mensen nu al zeggen dat Emma D’Arcy sowieso tegen gaat vallen. De makers van HOTD hebben Emma D’Arcy echter eerder gecast dan Milly Alcock. Als er een actrice een ‘miscast’ zou worden was dit Milly Alcock. Er is juist gekeken naar een actrice die op Emma D’Arcy lijkt. Het zijn in ieder geval twee prachtige dames, dus van een ‘miscast’ lijkt sowieso geen sprake!

Milly Alcock is geliefd door de fans van House of the Dragon

Door Milly Alcock haar rol in HOTD is ze geliefd door de fans. De fans vinden haar optreden in de nieuwe show fantastisch. Op sociale media is er dan ook geen haat te vinden over haar. Met die prachtige witte pruik die Milly Alcock op heeft is ze echt een schoonheid. Het is dan ook enorm zonde dat ze binnenkort voor het laatst in de show te zien. Gelukkig krijgen de HOTD kijkers een nieuwe schoonheid te zien op hun beeldscherm. Het is alleen de vraag of deze nieuwe schoonheid, Emma D’Arcy, ook zo geliefd gaat zijn bij de kijker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!