Foto: 5x bewijs dat Dilan Yesilgöz de mooiste minister-president ooit kan worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dilan Yesilgöz heeft zich vandaag kandidaat gesteld voor lijsttrekkerschap van de VVD. Wordt zij straks onze nieuwe premier?

Prachtige politica Dilan Yesilgöz kan de mooiste minister-president worden

Dilan Yesilgöz heeft zich kandidaat gesteld voor lijsttrekker van de VVD. Dat betekent dat als ze gekozen wordt, ze opeens minister-president kan worden als de VVD weer de grootste partij wordt van Nederland in de komende verkiezingen. En dat zou betekenen dat we opeens een hele knappe minister-president hebben. Kijk maar naar deze foto’s van de prachtige dame. Die zijn bewijs genoeg dat Dilan Yesilgöz absoluut de nieuwe premier van Nederland moet worden.

Lees ook: Foto: Johan Derksen loopt weg met tafeldame Dilan Yesilgöz bij Vandaag Inside

Er zijn maar weinig leiders die er zo goed uit zien als Dilan Yesilgöz dat zou doen

Natuurlijk is het belangrijk om iemand aan het hoofd van een land te hebben met verstand van zaken. Maar omdat een belangrijke taak van de premier het contact onderhouden met andere wereldleiders is, is het ook wel fijn als de toekomstige minister-president ook een beetje charme en charisma heeft. En laat Dilan Yesilgöz dat nou in overvloed hebben. De knappe brunette weet wel hoe ze mensen moet charmeren. Kijk maar naar de foto’s die ze heeft geplaatst op haar Instagram de afgelopen jaren. Daar valt goed af te lezen hoe charmant de politica is.
Dilan Yesilgöz is een dame met humor

Behalve dat ze erg aantrekkelijk is, lijkt de knappe brunette ook nog eens humor te hebben. Dat zou wel fijn zijn voor een minister-president, want dan raken we eindelijk een beetje dat stoffige imago kwijt wat er altijd omheen hangt. Dilan Yesilgöz houdt op de foto een bordje met ‘weekend’ vast, waarmee ze heel duidelijk aangeeft hoe blij ze is dat ze even een momentje rust heeft. Daarmee is Dilan Yesilgöz gelijk een stuk toegankelijker dan haar voorganger. Ze ziet er op de foto ook weer erg leuk uit!

Dilan Yesilgöz is een liefhebber van dieren

Naast dat Dilan Yesilgöz ook heel erg goed met mensen om kan gaan, is ze ook erg goed met dieren. Ze komt met het beestje naast haar op de foto wel heel erg lief over. En dat terwijl ze een spannend rood pakje draagt. Deze politica is ook van alle markten thuis als het om stijlen gaat. Van casual naar zakelijk, maar toch verleidelijk. Ze kan het allemaal!
De feestelijke outfit van Dilan Yesilgöz

Dilan Yesilgöz kan ook zeer feestelijk gekleed gaan. Kijk maar naar het prachtige witte pakje dat de politica aan heeft op de foto hierboven. Daar moet je toch wel een beetje van genieten. Het is weer heel erg anders dan de saaie en stoffige pakken of mantelpakjes. Dilan Yesilgöz weet altijd goed voor de dag te komen.

Dilan Yesilgöz brengt een beetje kleur in de Tweede Kamer

Waar het overgrote deel van de politici in Nederland toch graag een blauw of grijs pak aan trekken proberen de weinige vrouwen in de Kamer daar toch wat aan te doen. Dilan Yesilgöz lijkt daarin voorop te lopen met haar kleurrijke outfits. Daarmee probeert ze toch een beetje vrolijkheid in de politiek te brengen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nĂş al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...