Flink afgevallen Sylvana IJsselmuiden geniet op deze foto van Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het avontuur zit er alweer op voor Sylvana IJsselmuiden. Een flink stuk lichter verliet zij Expeditie Robinson.

Sylvana IJsselmuiden heeft Expeditie Robinson verlaten. De ster van Dumpert heeft het lang volgehouden in het spannende televisieprogramma, maar aan al het mooie komt ooit een einde. Zo ook voor Sylvana, die een stuk lichter het programma verlaat dan hoe ze er in kwam. Dat betekent dat de gevleugelde uitspraak ‘Dikke billen, vijf reeten!’ zoals je die wel eens in Sylvana haar vaste programma Dumpertreeten hoort, niet meer opgaat. Wel weet ze nog een beetje te genieten van haar grote expeditie avontuur.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden doet mannen pijn op agressieve foto

Sylvana op de weegschaal

Nadat Sylvana te horen kreeg dat ze het programma moest verlaten kwam er gelijk nog een grote schok voor de beeldschone presentatrice. Ze moest namelijk nog even op de weegschaal. Zo kon ze nog even zien hoeveel de expeditie haar gekost had. Dat was blijkbaar 8.5 kilo. En mensen begonnen zich al af te vragen waarom Sylvana er op Dumpert er de afgelopen weken zo goed uit zag. Zware proeven en een eiland dieet zijn blijkbaar de oplossing als je gewicht wilt kwijtraken. Niet dat Sylvana er eerst slecht uit zag, integendeel. Sylvana is altijd al een van de knapste presentatrices geweest. En een presentatrice met een heerlijk nuchter en spontaan karakter. Sylvana is daarom erg leuk om naar te kijken!

Sylvana moet een beetje huilen

Het knappe gezicht van Dumpert is van nature al een erg hoog gevoelig en meelevend type, dus toen ze na haar avontuur even contact mocht hebben met het thuisfront begonnen de tranen te komen. Sylvana is niet alleen heel aantrekkelijk, maar ook nog heel lief en zorgzaam. Ze is daarmee dus eigenlijk het totaal plaatje. Als elke vrouw een beetje meer als Sylvana zou zijn, dan zou daten een stuk leuker worden. Helaas is er van Sylvana maar een, maar dat maakt de prachtige blondine natuurlijk nog bijzonderder. Sylvana is een prachtmens en een van de meest knappe, spontane, grappige en leuk dames van Nederland.

Sylvana onthult geheimen Expeditie Robinson

Aanstaande maandag gaat Sylvana live op Instagram. Daar beantwoord ze allerlei vragen over haar expeditie avontuur. Alle geheimen van Expeditie Robinson komen zo bloot te liggen. Al zou het zomaar kunnen dat RTL hier snel een stokje voor steekt. Toen Sylvana eerder een video uploadde over Expeditie Robinson werd die nog geen dag later weer offline gehaald. Sylvana dacht even een leuke reeks te beginnen over haar expeditie avonturen, maar daar was RTL waarschijnlijk wat minder blij mee. Het is dus maar de vraag hoe lang het duurt voordat Sylvana tijdens haar livestream een berichtje krijgt van een van de producenten of ze haar uitzending wil stoppen. Het zou wel een interessant stukje video opleveren als dat gebeurt. Als je wilt weten of Sylvana inderdaad de mond gesnoerd wordt, zal je maandag om vijf uur haar Instagram in de gaten moeten houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!