Fitgirl Friday: Fajah Lourens, jouw motivator bij gebrek aan een sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een verschrikkelijke tijd voor sportscholen. De overheid maakte deze week bekend dat we officieel pas weer vanaf 1 september buitenshuis mogen fitnessen. Da’s nog vier maanden! Als je niet oppast gaat dat coronabuikje in een coronapens veranderen. Gelukkig zijn er online nog vrouwen te vinden die je inspireren om in beweging te blijven. Deze week kijken we op Fitgirl Friday naar KillerBody-koningin Fajah Lourens.

Nu we weten dat we waarschijnlijk tot september niet naar de sportschool mogen, moeten we op internet naar fitnessmotivatie zoeken. Dat kan in de vorm van een dieetplan, een rondje hardlopen, dure fitnessapparatuur bestellen… maar je kan ook gewoon een ‘gratis’ personal trainer als Fajah Lourens inschakelen!

Lees ook: Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?

Fajah Lourens begon bij Costa! en GTST

Waar kennen we Fajah Lourens eigenlijk van? Het is even graven, maar Fajah was niet altijd een fitgirl. Ze begon ooit als actrice. Eerst met een gastrolletje bij Costa!, iets later als Yasmin Fuentes bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Na haar filmacteerdebuut nam ze deel aan Expeditie Robinson. Daar zagen we voor het eerst de fitgirl in Fajah naar boven komen. Ze kwam ontzettend fit en mentaal ijzersterk voor de dag en schopte het tot de finale.

Fajah Lourens, fitgirl en killerbody motivator

In 2016 zette Fajah Lourens haar eerste grote stap richting fitgirlschap. Ze merkte dat ze mensen kon inspireren met haar strakke lijf, en bleek ook talent als motivator te hebben. Vrouwen zweren bij haar recepten en workouts. Logisch dus dat ze daar haar core business van maakte: Fajah bracht in dat jaar haar eerste boek Killerbody uit. Wat een Killerbody precies is? Het einddoel. Een lijf als Fajah.

Instagrammodel Fajah

Haar boek kreeg meerdere vervolgen die stuk voor stuk bestsellers werden. Ook haar fitnesskleding verkoopt als een malle. Gelukkig is er ook een manier om gratis door Fajah Lourens gemotiveerd te worden: ze post regelmatig recepten op haar site en is bovendien vrijwel elke dag op Instagram te zien met een nieuwe workoutvideo. Nu we met z’n allen in quarantaine dicht dreigen te groeien, duwt zo’n videootje van Fajah je misschien in een plank-houding. Doe het voor die Killerbody!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.