Fitgirl Friday: Fajah Lourens, jouw motivator bij gebrek aan een sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een verschrikkelijke tijd voor sportscholen. De overheid maakte deze week bekend dat we officieel pas weer vanaf 1 september buitenshuis mogen fitnessen. Da’s nog vier maanden! Als je niet oppast gaat dat coronabuikje in een coronapens veranderen. Gelukkig zijn er online nog vrouwen te vinden die je inspireren om in beweging te blijven. Deze week kijken we op Fitgirl Friday naar KillerBody-koningin Fajah Lourens.

Nu we weten dat we waarschijnlijk tot september niet naar de sportschool mogen, moeten we op internet naar fitnessmotivatie zoeken. Dat kan in de vorm van een dieetplan, een rondje hardlopen, dure fitnessapparatuur bestellen… maar je kan ook gewoon een ‘gratis’ personal trainer als Fajah Lourens inschakelen!

Lees ook: Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?

Fajah Lourens begon bij Costa! en GTST

Waar kennen we Fajah Lourens eigenlijk van? Het is even graven, maar Fajah was niet altijd een fitgirl. Ze begon ooit als actrice. Eerst met een gastrolletje bij Costa!, iets later als Yasmin Fuentes bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Na haar filmacteerdebuut nam ze deel aan Expeditie Robinson. Daar zagen we voor het eerst de fitgirl in Fajah naar boven komen. Ze kwam ontzettend fit en mentaal ijzersterk voor de dag en schopte het tot de finale.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial) op

Fajah Lourens, fitgirl en killerbody motivator

In 2016 zette Fajah Lourens haar eerste grote stap richting fitgirlschap. Ze merkte dat ze mensen kon inspireren met haar strakke lijf, en bleek ook talent als motivator te hebben. Vrouwen zweren bij haar recepten en workouts. Logisch dus dat ze daar haar core business van maakte: Fajah bracht in dat jaar haar eerste boek Killerbody uit. Wat een Killerbody precies is? Het einddoel. Een lijf als Fajah.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Instagrammodel Fajah

Haar boek kreeg meerdere vervolgen die stuk voor stuk bestsellers werden. Ook haar fitnesskleding verkoopt als een malle. Gelukkig is er ook een manier om gratis door Fajah Lourens gemotiveerd te worden: ze post regelmatig recepten op haar site en is bovendien vrijwel elke dag op Instagram te zien met een nieuwe workoutvideo. Nu we met z’n allen in quarantaine dicht dreigen te groeien, duwt zo’n videootje van Fajah je misschien in een plank-houding. Doe het voor die Killerbody!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten