Filmde Bergwijn zijn excuus in Londens hotel?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De afwezigheid van voetballer Steven Bergwijn was een hotter item dan het zoveelste puntverlies van PSV Eindhoven. Bergwijn werd afgetekend als een rat en een matennaaier, slingerde een filmpje online, maar vergat daarbij ogenschijnlijk één belangrijk detail.

Steven Bergwijn gaat dit seizoen enorm lekker, terwijl zijn werkgever door een mindere fase gaat. PSV Eindhoven ontdeed zich al van clublegende en voormalig gestrekt-been-op-enkels-tackeler Mark van Bommel, maar opvolger Ernest Faber kan de ern(e)st er voorlopig ook niet uithalen. Vervolgens kreeg ‘ie dus ook nog een belletje van zijn sterspeler.

Daarna begonnen de verhalen. Bergwijn werd voor alles en niets uitgemaakt door de fans van de Eindhovenaren. In een schattig filmpje probeerde de jonge vleugelspeler de geruchten de kop in te drukken. En nee: niet de geruchten over een overstap naar Tottenham.

(Tekst loopt door onder filmpje)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn) op

Toch was er, buiten de huilie huilie over hoe netjes Stevie zijn afmelding bij ’trainer Ernest’ had geregeld, nog iets bijzonders aan het filmpje. Dat heeft niets met Bergwijn of zijn bericht te maken, maar meer met de omgeving. De kamer waarin Bergwijn zich bevindt, heeft niet echt iets weg van een gezellige huiskamer of een slaapkamer. Dat soort muurpatronen kom je vooral tegen bij, inderdaad, hotelkamers.

Aangezien Toon Gerbrands, de grote baas bij PSV, ook nog eens vertelde dat Bergwijn geen toestemming had om met andere clubs te praten, is dat toch wel opmerkelijk. De trainer zegt ‘nee joh, als je niet met je kop bij de wedstrijd bent, dan moet je ook gewoon lekker thuisblijven’. Dat je op een hotelkamer zit, is niet echt thuis blijven.

Steven zelf verklaart met droge ogen dat het allemaal netjes geregeld is met de trainer, die dus ogenschijnlijk niet op dezelfde lijn zit als zijn baas – mits het hier over cocaïne of een ander doorsnuifmiddel gaat. Je gaat je dan al snel afvragen wie nu het gelijk heeft in deze kwestie. Is het Steven, Ernest, Toontje of toch de zaakwaarnemer van Steven Bergwijn? Het antwoord daarop kunnen we jou niet geven. Het geeft alleen wel pijnlijk weer dat het niet alleen op het voetbalveld een teringbende is bij de Eindhovense vereniging.

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?