Filmde Bergwijn zijn excuus in Londens hotel?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De afwezigheid van voetballer Steven Bergwijn was een hotter item dan het zoveelste puntverlies van PSV Eindhoven. Bergwijn werd afgetekend als een rat en een matennaaier, slingerde een filmpje online, maar vergat daarbij ogenschijnlijk één belangrijk detail.

Steven Bergwijn gaat dit seizoen enorm lekker, terwijl zijn werkgever door een mindere fase gaat. PSV Eindhoven ontdeed zich al van clublegende en voormalig gestrekt-been-op-enkels-tackeler Mark van Bommel, maar opvolger Ernest Faber kan de ern(e)st er voorlopig ook niet uithalen. Vervolgens kreeg ‘ie dus ook nog een belletje van zijn sterspeler.

Daarna begonnen de verhalen. Bergwijn werd voor alles en niets uitgemaakt door de fans van de Eindhovenaren. In een schattig filmpje probeerde de jonge vleugelspeler de geruchten de kop in te drukken. En nee: niet de geruchten over een overstap naar Tottenham.

(Tekst loopt door onder filmpje)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn) op

Toch was er, buiten de huilie huilie over hoe netjes Stevie zijn afmelding bij ’trainer Ernest’ had geregeld, nog iets bijzonders aan het filmpje. Dat heeft niets met Bergwijn of zijn bericht te maken, maar meer met de omgeving. De kamer waarin Bergwijn zich bevindt, heeft niet echt iets weg van een gezellige huiskamer of een slaapkamer. Dat soort muurpatronen kom je vooral tegen bij, inderdaad, hotelkamers.

Aangezien Toon Gerbrands, de grote baas bij PSV, ook nog eens vertelde dat Bergwijn geen toestemming had om met andere clubs te praten, is dat toch wel opmerkelijk. De trainer zegt ‘nee joh, als je niet met je kop bij de wedstrijd bent, dan moet je ook gewoon lekker thuisblijven’. Dat je op een hotelkamer zit, is niet echt thuis blijven.

Steven zelf verklaart met droge ogen dat het allemaal netjes geregeld is met de trainer, die dus ogenschijnlijk niet op dezelfde lijn zit als zijn baas – mits het hier over cocaïne of een ander doorsnuifmiddel gaat. Je gaat je dan al snel afvragen wie nu het gelijk heeft in deze kwestie. Is het Steven, Ernest, Toontje of toch de zaakwaarnemer van Steven Bergwijn? Het antwoord daarop kunnen we jou niet geven. Het geeft alleen wel pijnlijk weer dat het niet alleen op het voetbalveld een teringbende is bij de Eindhovense vereniging.

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten