FIFA Awards: Virgil Van Dijk bestolen, Ilaria D’Amico verzacht de pijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ilaria D'Amico FIFA Awards

Het is een schande! Een farce! Doek die hele FIFA Mafia maar op! Steek die Award maar in je…. Hee, wie is die mooie dame op dat podium?

Vanavond werden in Milaan de FIFA Awards gehouden. Niet te verwarren met de Gouden Bal, die ook een soort ‘beste speler’-prijs is. Geen idee waarom we nóg een awardshow nodig hadden, maar nu er Nederlanders zijn die prijzen kunnen winnen, willen we ze ineens allemaal. Triest hè?

Dekselse Messi

Altijd weer die Messi. Heeft ie ’n goed jaar, wint ie alles wat er te winnen valt, inclusief dit soort prijzen. Maar ook in een ‘matig’ jaar komen we maar niet van ‘m af! Irritant ventje is het eigenlijk. Nee, dit is geen oud zeer van die verloren halve finale in 2016. Oké, misschien een beetje dan…

Tegengoal in blessuretijd

De avond leek zo perfect te verlopen. Ruud Gullit presenteert, en zou uiteindelijk landgenoot Virgil van Dijk als beste speler op het podium mogen verwelkomen. Sari van Veenendaal won al de prijs voor ‘Beste Keepster’, we zagen zelfs de altijd beeldschone Anouk Hoogendijk tien seconden op het podium om een award uit te reiken… Maar alles liep met een sisser af. Hebben we die hele rotshow uitgezeten, en staan we eindelijk ’n keer voor met nog een paar minuten te gaan, zal je altijd zien dat je in de blessuretijd van de gala-avond een dodelijke tegengoal krijgt. Wie anders dan Messi…

Ilaria D’Amico biedt schrale troost

Steeds als onze bloeddruk te hoog dreigde te worden – na de tiende ballet- en opera-act werden we kriebelig – kwam gelukkig die ándere presentator, Ilaria D’Amico, in beeld om de pijn te verzachten. Deze 45-jarige tv-persoonlijkheid is de vrouw van de Italiaanse doelman Gianluigi Buffon, en ze staat met stip op één als het gaat om Zuid-Europese MILFs! Haar Engels was nét iets pijnlijker dan dat van Ruud, maar daar is die mute knop voor, toch? Aan de andere kant was het ook best leuk om haar met die autocue te zien stuntelen… Grazie, Ilaria!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten