FIFA Awards: Virgil Van Dijk bestolen, Ilaria D’Amico verzacht de pijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ilaria D'Amico FIFA Awards

Het is een schande! Een farce! Doek die hele FIFA Mafia maar op! Steek die Award maar in je…. Hee, wie is die mooie dame op dat podium?

Vanavond werden in Milaan de FIFA Awards gehouden. Niet te verwarren met de Gouden Bal, die ook een soort ‘beste speler’-prijs is. Geen idee waarom we nóg een awardshow nodig hadden, maar nu er Nederlanders zijn die prijzen kunnen winnen, willen we ze ineens allemaal. Triest hè?

Dekselse Messi

Altijd weer die Messi. Heeft ie ’n goed jaar, wint ie alles wat er te winnen valt, inclusief dit soort prijzen. Maar ook in een ‘matig’ jaar komen we maar niet van ‘m af! Irritant ventje is het eigenlijk. Nee, dit is geen oud zeer van die verloren halve finale in 2016. Oké, misschien een beetje dan…

Tegengoal in blessuretijd

De avond leek zo perfect te verlopen. Ruud Gullit presenteert, en zou uiteindelijk landgenoot Virgil van Dijk als beste speler op het podium mogen verwelkomen. Sari van Veenendaal won al de prijs voor ‘Beste Keepster’, we zagen zelfs de altijd beeldschone Anouk Hoogendijk tien seconden op het podium om een award uit te reiken… Maar alles liep met een sisser af. Hebben we die hele rotshow uitgezeten, en staan we eindelijk ’n keer voor met nog een paar minuten te gaan, zal je altijd zien dat je in de blessuretijd van de gala-avond een dodelijke tegengoal krijgt. Wie anders dan Messi…

Ilaria D’Amico biedt schrale troost

Steeds als onze bloeddruk te hoog dreigde te worden – na de tiende ballet- en opera-act werden we kriebelig – kwam gelukkig die ándere presentator, Ilaria D’Amico, in beeld om de pijn te verzachten. Deze 45-jarige tv-persoonlijkheid is de vrouw van de Italiaanse doelman Gianluigi Buffon, en ze staat met stip op één als het gaat om Zuid-Europese MILFs! Haar Engels was nét iets pijnlijker dan dat van Ruud, maar daar is die mute knop voor, toch? Aan de andere kant was het ook best leuk om haar met die autocue te zien stuntelen… Grazie, Ilaria!

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten