FIFA Awards: Virgil Van Dijk bestolen, Ilaria D’Amico verzacht de pijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ilaria D'Amico FIFA Awards

Het is een schande! Een farce! Doek die hele FIFA Mafia maar op! Steek die Award maar in je…. Hee, wie is die mooie dame op dat podium?

Vanavond werden in Milaan de FIFA Awards gehouden. Niet te verwarren met de Gouden Bal, die ook een soort ‘beste speler’-prijs is. Geen idee waarom we nóg een awardshow nodig hadden, maar nu er Nederlanders zijn die prijzen kunnen winnen, willen we ze ineens allemaal. Triest hè?

Dekselse Messi

Altijd weer die Messi. Heeft ie ’n goed jaar, wint ie alles wat er te winnen valt, inclusief dit soort prijzen. Maar ook in een ‘matig’ jaar komen we maar niet van ‘m af! Irritant ventje is het eigenlijk. Nee, dit is geen oud zeer van die verloren halve finale in 2016. Oké, misschien een beetje dan…

Tegengoal in blessuretijd

De avond leek zo perfect te verlopen. Ruud Gullit presenteert, en zou uiteindelijk landgenoot Virgil van Dijk als beste speler op het podium mogen verwelkomen. Sari van Veenendaal won al de prijs voor ‘Beste Keepster’, we zagen zelfs de altijd beeldschone Anouk Hoogendijk tien seconden op het podium om een award uit te reiken… Maar alles liep met een sisser af. Hebben we die hele rotshow uitgezeten, en staan we eindelijk ’n keer voor met nog een paar minuten te gaan, zal je altijd zien dat je in de blessuretijd van de gala-avond een dodelijke tegengoal krijgt. Wie anders dan Messi…

Ilaria D’Amico biedt schrale troost

Steeds als onze bloeddruk te hoog dreigde te worden – na de tiende ballet- en opera-act werden we kriebelig – kwam gelukkig die ándere presentator, Ilaria D’Amico, in beeld om de pijn te verzachten. Deze 45-jarige tv-persoonlijkheid is de vrouw van de Italiaanse doelman Gianluigi Buffon, en ze staat met stip op één als het gaat om Zuid-Europese MILFs! Haar Engels was nét iets pijnlijker dan dat van Ruud, maar daar is die mute knop voor, toch? Aan de andere kant was het ook best leuk om haar met die autocue te zien stuntelen… Grazie, Ilaria!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...