FIFA Awards: Virgil Van Dijk bestolen, Ilaria D’Amico verzacht de pijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ilaria D'Amico FIFA Awards

Het is een schande! Een farce! Doek die hele FIFA Mafia maar op! Steek die Award maar in je…. Hee, wie is die mooie dame op dat podium?

Vanavond werden in Milaan de FIFA Awards gehouden. Niet te verwarren met de Gouden Bal, die ook een soort ‘beste speler’-prijs is. Geen idee waarom we nóg een awardshow nodig hadden, maar nu er Nederlanders zijn die prijzen kunnen winnen, willen we ze ineens allemaal. Triest hè?

Dekselse Messi

Altijd weer die Messi. Heeft ie ’n goed jaar, wint ie alles wat er te winnen valt, inclusief dit soort prijzen. Maar ook in een ‘matig’ jaar komen we maar niet van ‘m af! Irritant ventje is het eigenlijk. Nee, dit is geen oud zeer van die verloren halve finale in 2016. Oké, misschien een beetje dan…

Tegengoal in blessuretijd

De avond leek zo perfect te verlopen. Ruud Gullit presenteert, en zou uiteindelijk landgenoot Virgil van Dijk als beste speler op het podium mogen verwelkomen. Sari van Veenendaal won al de prijs voor ‘Beste Keepster’, we zagen zelfs de altijd beeldschone Anouk Hoogendijk tien seconden op het podium om een award uit te reiken… Maar alles liep met een sisser af. Hebben we die hele rotshow uitgezeten, en staan we eindelijk ’n keer voor met nog een paar minuten te gaan, zal je altijd zien dat je in de blessuretijd van de gala-avond een dodelijke tegengoal krijgt. Wie anders dan Messi…

Ilaria D’Amico biedt schrale troost

Steeds als onze bloeddruk te hoog dreigde te worden – na de tiende ballet- en opera-act werden we kriebelig – kwam gelukkig die ándere presentator, Ilaria D’Amico, in beeld om de pijn te verzachten. Deze 45-jarige tv-persoonlijkheid is de vrouw van de Italiaanse doelman Gianluigi Buffon, en ze staat met stip op één als het gaat om Zuid-Europese MILFs! Haar Engels was nét iets pijnlijker dan dat van Ruud, maar daar is die mute knop voor, toch? Aan de andere kant was het ook best leuk om haar met die autocue te zien stuntelen… Grazie, Ilaria!

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten.. 

Gerelateerde berichten