‘Fidan Ekiz is nieuwe presentator DWDD’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na haar opvallende optreden tegenover Wilfred Genee in talkshow Op1 riepen we met z’n allen om meer Fidan Ekiz. BNNVARA heeft geluisterd: we krijgen niet zomaar meer Fidan, maar zelfs dagelijks Fidan! Volgens het AD gaat ze vanaf augustus het nieuwe DWDD presenteren…

De geheime screentest-rondes voor het ‘nieuwe’ De Wereld Draait Door zijn inmiddels afgerond. Volgens het Algemeen Dagblad zijn daar twee opvallende namen uitgerold: Fidan Ekiz en Renze Klamer. Onlangs kwam Fidan nog in opspraak vanwege een emotionele uitbarsting tijdens de Op1-uitzending met Wilfred Genee als gast. Iedereen had ineens een uitgesproken mening over de presentatrice. Daar gaat, als de DWDD-geruchten waar blijken te zijn, voorlopig weinig verandering in komen…

Lees ook: In de Spotlight: Fidan Ekiz bij Op1

Fidan Ekiz en Renze Klamer in DWDD

Fidan Ekiz werd pas laat aan het presentatieteam van talkshow Op1 toegevoegd. Toch wist ze in korte tijd naast de ervaren Jeroen Pauw indruk te maken op de kijker. Niet alleen met rake vragen en opmerkingen, maar ook met haar verschijning. Men had Fidan in het verleden al wel langs zien komen bij Nieuwe Maan, maar de presentatrice was zelden tijdens primetime op de tv te vinden. Nu ze eindelijk ‘ontdekt’ is, lijkt ze klaar voor het grote werk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bart Brom (@bartbrom) op

Fidan Ekiz als nieuwe Matthijs van Nieuwkerk

Nu Margriet van der Linden met haar talkshow M op vakantie gaat, gaat de blik weer richting DWDD. Matthijs van Nieuwkerk nam een paar maanden geleden afscheid van zijn ‘kindje’, maar een geschikte opvolger was nog niet aangwezen. Fidan Ekiz is niet onbekend met de tafel van Matthijs: ze zat er meerdere malen als ’tafeldame’. We hopen haar snel aan het hoofd van die DWDD-tafel te zien. Eind augustus begint het nieuwe seizoen van het ‘nieuwe’ De Wereld Draait Door.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fidan (@fidanekiz) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten