Feiten die je nog niet wist van Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is een rijzende ster binnen het Nederlands muzieklandschap. Vele succesvolle samenwerkingen, meerdere hits die weken op rij in de top tien blijven staan en uitverkocht optreden na uitverkocht optreden. Maar wat weet jij nog niet over Maan?

Zangeres Maan de Steenwinkel timmert flink aan de weg. Sinds haar winst in The Voice of Holland is ze erg ver gekomen. Het meest recente voorbeeld is natuurlijk haar rol in The Streamers, de grootste band van Nederland die waarschijnlijk nooit live zal optreden. Maar zo is er nog veel meer bekend over Maan. Lees hier alle feiten die je nog niet wist iver de zangeres.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Maan de Steenwinkel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De succesvolle samenwerkingen van Maan

Maan staat nogal bekend om haar bijzondere samenwerkingen. Tijdens The Streamers zong ze bijzondere duetten met Kraantje Pappie en Nick Schilder. Ook haar samenwerking met muzikale beste vriend Snelle leverde de zangeres een geweldige plaat op, die tot nu toe 8 weken de top tien binnenkomt. En laatst scoorde ze weer een megahit met zangeres Bente Fokkens. Van Nee is Nee tot Blijven Slapen, de muziek van Maan blijft hangen en ze haalt het beste uit haar partners naar boven.

Ze is mode ontwerpster

Het zijn niet alleen de ogen, maar ook het broekpak van Maan dat weet te hypnotiseren. Leuk weetje, dat broekpak heeft ze zelf ontworpen. Het is de eerste in de ‘Maan de Steenwinkel’ collectie. Inmiddels draagt bijna heel bekend vrouwelijk Nederland het broekpak van Maan en al hun fans beginnen het pakje ook steeds meer in huis te halen. Je moet straks dus goed uitkijken waar je loopt, anders wordt je willekeurig gehypnotiseerd op straat van al die kleurtjes patronen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Lengte en Leeftijd

Hoewel het lijkt alsof alles rondom Maan al bekend is, zijn er soms nog mysteries die mensen graag willen weten. Zo ook bijvoorbeeld haar lengte en haar leeftijd. Met haar 1 meter en 74 centimeter is Maan geen kleine dame. Zeker niet als ze weer eens hakjes draagt. En ze is op 10 Februari 1997 geboren. Dat maakt haar momenteel 24 lentes jong.

Er is een ‘Maan de Steenwinkel’ app

Ook mag Maan app developper op haar cv zetten. Ze heeft namelijk een eigen app gemaakt, of ja, laten maken natuurlijk. In de Maan app kan je alle ontwikkelingen rondom haar leven zien op 1 handige plek. Maan besloot dat het tijd werd om het Instagram-nest te verlaten en haar vleugels in de technologie wereld te spreiden. Van optredens tot updates en exclusieve content, er is een hoop te zien in de Maan app.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De Vriend van Maan

Sinds 2018 had Maan een relatie met DJ Tony Junior. In het begin hielden ze hun relatie nogal geheim, maar plaatsten later een foto waarin ze zoenend onder een waterval stonden. Die romantiek hield niet lang stand, want eind 2019 ging het stel al weer uit elkaar. Er gingen nog hele lange tijd geruchten of Maan niet stiekem een relatie was gestart met Snelle, maar de twee blijken uiteindelijk gewoon goede vrienden te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De blunder van Radio 538

Frank Dane van Radio 538 heeft een beetje een traditie met Maan dat ze elkaar altijd tijdens optredens lopen op te jutten. Dus Frank had een, in zijn ogen, onschuldig grapje bedacht om Maan eens goed beet te nemen. Maar die grap is vervolgens bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. Maan werd tijdens haar optreden geconfronteerd met een naakte man die plotseling voor haar stond. Daardoor barstte de zangeres in tranen uit. Niet echt een geslaagd grapje. Een ronde excuses en flinke ophef later kwam het weer goed tussen de twee, maar voor Maan was dat toch even schrikken.

De geruchten rondom Maan en Marco Borsato

Over de relatie tussen Maan en haar voormalig The Voice of Holland coach Marco Borsato bestaan ook de wildste geruchten. Marco heeft natuurlijk een periode gehad waarin hij met verschillende dames die niet zijn vrouw waren, wat avontuurtjes beleefde. En zou het ook heel gezellig zijn geworden tussen Marco en zijn oud-pupil Maan. De twee zouden een hoop meer gedaan hebben dan alleen liedjes zingen. De geruchten zijn nooit bevestigd, dus zeker weten doen we het echter nooit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Een rokende Maan de Steenwinkel

Maan is een vrouw van de statements. Als artiest speelt ze het bijna nooit op veilig. En dat pakt vaak goed uit, maar soms ook niet. Zo plaatste ze een foto in de typische ‘French Actress’ look, namelijk een portret met een sigaret in de vingers, in zwart-wit. Het werd haar niet geheel in dank afgenomen. Haar fans vonden het niet kunnen dat Maan deed alsof ze rookte. Haar zwoele blik was dan weer niks mis mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!