Expeditie Robinson zwaait ‘Gladiator’ Rob Geus uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rob Geus Expeditie Robinson

De man, man, man. De Legende. Hij liet de regie geen keus: Rob laten blijven zou oneerlijk voor de rest zijn geweest…

Hier worden we absoluut niet vrolijk van! Opper-Robinson Rob Geus ligt eruit! Hij deed alles goed, en toch moest hij het bekopen met een dikke vette exit. Zou de Expeditie Robinson-regie gewoon ingegrepen hebben? Dat ze ook zagen hoe Rob huishield die eerste paar afleveringen, en dus besloten om hem vervroegd uit de show te ‘schrijven’. Omdat we zo gehecht waren geraakt aan deze meester-strategist, allemansvriend, eilandkok en visexpert – een ode aan Rob: de Man, man, man. De Legende.

Rob Geus Expeditie Robinson exit
Opgeluchte mede-kandidaten nemen afscheid van Rob

Gladiator Rob

We vonden het allemaal nét iets te toevallig. Rob spoelde na een onterecht mislukte proef aan op Duivelseiland, en moest de aflevering meteen beginnen met nóg een proef. En wat de meeste mensen niet eens doorhadden: Rob was gewond! Het was een heus Gladiator-scenario: in de gelijknamige film werd Russel Crowe vlak voor een bloederige beproeving in het colosseum met een speer in z’n zij gestoken. Op volle kracht zou het namelijk niet spannend genoeg zijn. Voor Rob gold hetzelfde. Hij moest, gewond aan z’n zij (fotobewijs hieronder), overeind blijven op de balansbalk. Dat lukte niet. Na amper tien minuten lag hij er gewoon al uit! De ongehavende Eva Cleven pakte eenvoudig de winst. Wie hem die blauwe plek bezorgd heeft, en waarom juist nú voor een evenwichtsproef gekozen werd – we ruiken een complot tegen onze Rob!

Rob Geus Expeditie Robinson Balans proef
De ‘Gladiator’-wond die hem de das om deed…

Echte tranen

In tegenstelling tot de andere kandidaten, die regelmatig de tranenkraan openzetten om iets gedaan te krijgen, liet ruwe bolster Rob écht zijn gevoelige kant zien. In één klap stond hij letterlijk buitenspel, en het was niet eens zijn eigen schuld. Hij had namelijk álles goed gedaan: eerst zorgde hij ervoor dat hij dodelijk effectief, en dus zelfvoorzienend met vishengel en haak werd. Vervolgens richtte hij zich op een uitgekiende uithongeringstactiek: hij dumpte de meelvoorraad van zijn concurrenten de zee in, en verwoestte ook hun bananenoogst. Meesterzet op meesterzet. En wat krijgt hij ervoor terug? Een roemloze ‘early exit’, overschaduwd door luxepaardje Roy Donders en z’n heimwee naar Brabant en ‘ons mam’. Wij gaan je wél missen Rob. Ooit zal de rest van Nederland het ook zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...