Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!

Tanja Kok zorgt voor een hele goede morgen

Waarschijnlijk kent iedereen Goedemorgen Nederland als een programma dat puur bedoeld is voor de vroege vogels onder ons. Vroeg in de morgen de televisie aanzetten is namelijk niet iets waar veel mensen de tijd voor hebben. Toch zal het je verbazen hoeveel mensen er toch wel echt kijken naar Goedemorgen Nederland. En deze kijkcijfers zullen nu flink de lucht in schieten door de komst van een nieuwe presentatrice voor het programma. Niemand minder dan Tanja Kok is namelijk hét nieuwe gezicht voor de nieuwsshow. Samen met Nejifi Ramirez zijn de twee vrouwen het nieuwe duo dat de show presenteert. Verder gaat Tanja ook nog ‘Stand van Nederland: Generatie Next’ presenteren. In het programma worden maatschappelijke economische vraagstukken behandeld die millennials bezig houden. Tanja Kok gaat dus flink aan de slag bij WNL en zal moeten gaan wennen aan vroeg opstaan de komende periode.

Dit zijn alle pluspunten van ex-model Tanja Kok

Tanja Kok begon haar carrière helemaal niet als presentatrice. Zo is de blondine jarenlang model geweest voor grote merken. Het kan ook bijna niet anders, want Tanja ziet er geweldig uit. Over Tanja haar modellenwerk schreef ze zelfs een boek dat heet ‘Help ik ben een model’. Zo werd Tanja ontdekt op haar vierentwintigste en ze brak internationaal door in de modellenwereld. Toch is en blijft het een bijzonder wereldje en daar neemt de blondine je in mee met haar boek. In het boek komen twaalf modellen naar voren met hun verhalen over het wereldje en Tanja heeft veel interviews uitgewerkt. Kortom; erg interessant. Na Tanja Kok haar modellen carrière is ze dus meer de journalistieke kant op gegaan, voordat ze bij presentatie werk terecht kwam. Zo werkte de blondine voor Talpa bij het programma Hart van Nederland en eerder presenteerde ze bij Shownieuws. Ervaring heeft Tanja dus zeker wel opgedaan in haar jaren voor de camera. Opvallend is dat Tanja ooit, voor haar carrière begon op de redactie van de NOS. Tanja heeft dus altijd al iets gehad met nieuws.

Tanja Kok straalt als geen ander voor de camera

Natuurlijk zijn er ook veel foto’s te vinden van Tanja Kok voor de camera. Tijdens haar modellenwerk heeft ze natuurlijk geleerd wat haar allerbeste hoeken en kanten zijn. Waarschijnlijk is het niet moeilijk voor Tanja om een goed shot te pakken te krijgen. Het helpt natuurlijk ook dat met presenteren het om de hele uitzending gaat en niet om ene enkel shot zoals bij modellenwerk. Op onderstaande foto is Tanja in actie te zien terwijl ze iemand interviewt voor SBS6. Tanja deed bijvoorbeeld verslag bij de F1 in Zandvoort, en dat vond ze naar eigen zeggen helemaal geweldig. Je kan wel stellen dat de blondine dus is geboren voor de camera.

Tanja Kok straalt voor de camera

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...