Even Tot Hier scoort weer met geniaal liedje over selfies met Max

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel Nederland is nog steeds feest aan het vieren vanwege de grandioze overwinning van Max Verstappen. Even Tot Hier maakte er een liedje over.

Natuurlijk is Nederland nog steeds enorm feest aan het vieren vanwege de overwinning van Max Verstappen bij de Formule 1. Opeens is iedereen spontaan een fan van autoracen. Niet alleen de gewone burger, maar ook alle bekende en semi-bekende Nederlanders zijn opeens de grootste volgers en fans van de sport en dan vooral max Verstappen. Daarom willen ze ook allemaal trots hun selfie met Max laten zien. Of hun reactie op Max zijn overwinning trots delen met de wereld: “Kijk, ik ben ook fan van Max, dus ik doe ook nog mee” lijkt het te schreeuwen. Gelukkig vond het briljante programma Even Tot Hier het ook welletjes en besloot om met de hulp van zanger Nielson er een liedje over te maken. Ze brachten de leuke hit Selfie met Max uit in de uitzending.

Lees ook: Foto: Max Verstappen geniet na van F1 titel met vriendin Kelly Piquet

Ali B. pakt spotlight Max Verstappen af met video van freestyle rap

Tussen het leger van kersverse Max Verstappen fans zaten een aantal opvallende koppen, waarbij het eigenlijk meteen heel snel duidelijk dat het hen totaal niet om Max te doen was, maar om het mooie stukje gratis publiciteit dat ze uit zijn overwinning konden slepen. De kroon spant echter wel rapper Ali B. die na Max zijn overwinning, die hij al uitvoerig had gefilmd, tenminste, zijn eigen reactie dan, nog eventjes de nieuwe wereldkampioen opzocht. hij improviseerde het geluk wat hij voelde met een klein stukje freestyle rap. Alleen zat niemand, inclusief Max Verstappen, daar op te wachten.

 

Johan Derksen snapt niet dat iedereen op de foto wil met Max

Gelukkig waren er ook mensen die inzagen, net als de heren van Even Tot Hier, dat de selfies en filmpjes met en over Max aardig uit de hand waren gelopen. Johan Derksen gaf er in Veronica Inside nog even heerlijk ongezouten zijn mening over, terwijl alle filmpjes en foto’s even de revue passeerden. De bromsnor van VI had geen goed woordje over voor de mensen die meeliften op het succes van Max zijn overwinning. Hij snapte dan ook niet wat er in het hoofd van al dei BN’ers om gaat dat ze zulke domme dingen doen.

Sylvana IJsselmuiden plaatst voor Max Verstappen leuke video

Een wel heel bekend gezicht tussen alle Max filmpjes was Dumpert ster en liefhebber van de Formule 1, Sylvana IJsselmuiden. Nu is het voor Sylvana niet zo gek om haar blijdschap te delen, want ze is oprecht al jaren fan van de autosport en Max. Het komt dus iets minder nep over dan alle andere opgemaakte Influencer popjes die hun uitvergrote en overdreven reactie delen op de overwinning van Max. Dat het eventjes niet om hun gaat ontgaat hen dan volledig. Toch kon ook Sylvana het niet laten om in het spannendste deel van de race haar camera erbij te pakken en haar eigen smoelwerk te filmen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?