Estelle Cruijff kan uithuilen bij Bridget Maasland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Estelle Cruijff is weer op de Mannenzakenmarkt. De 41-jarige Nederlandse was helemaal hoteldebotel van een zakenman, maar de beste meneer lijkt zijn geld niet helemaal koosjer te verdienen. Estelles ex-vriend zit vast in een Spaanse cel vanwege een vermeende diefstal. Misschien kan Estelle gaan uithuilen bij Bridget Maasland

Op de Mannenzakenmarkt zijn er naast kramen vol lekkernijen ook genoeg koffietentjes te vinden. Dat komt Estelle Cruijff waarschijnlijk goed uit: de 41-jarige ‘dochter van de broer van’ zag haar liefdesbootje met de Nederlandse zakenman Morad stranden en staat na drie maanden weer met beide benen in het vrijgezellenleven.

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Estelle Cruijffs boefje

Als echt Amsterdamse grachten-meisje kun je maar door één ding ingepakt worden: een jetset-leven. Dat laatste was hetgeen wat Estelle de afgelopen drie maanden kreeg van haar nieuwe vlam Morat. Morat is een 37-jarige ‘zakenman’ die Estelle het hof maakte door onder andere een paar nachtjes in de presidentiële suite van een vijfsterrenhotel te boeken.

Lees ook: Jacky Duchenne op de Mannenzakenmarkt

Drie maanden later lijkt Morat die duurbetaalde nachten terug te willen verdienen. De beste man zit op Ibiza in de gevangenis omdat hij beschuldigd wordt van het stelen van een duur horloge. Of dit ook de reden is van de breuk tussen de twee, is niet bekend. Estelle bevestigde haar Mannezakenmarkt-positie echter een paar uur nadat dit nieuws naar buiten kwam. Je hoeft geen Zlatan Ibrahimovic te heten om die voorzet te kunnen inkoppen.

Afbeeldingsresultaat voor Zlatan Ibrahimovic gif

Bridget Maaslands boefje

Mocht Estelle nog wat verwerkingshulp zoeken, dan hoeft ze de ring van Amsterdam niet uit om uit te kunnen huilen. Bridget Maasland zit na de gecancelde GTST-aflevering met André Hazes na drie maanden nu ook moederziel alleen met haar zoontje op de bank.

Lees ook: Bridget Maasland doet een Monique Westenbergje

De twee blondines kunnen qua ex-vriend met elkaar praten. André Hazes houdt zich netjes aan de wet, maar gaat op andere gebieden wel eens buiten het boekje. Zo hield hij Nederland drie maanden lang bezig met zijn relatie met Briget Maasland. Nadat hij op Curaçao de moeder van zijn zoon tegenkwam (Monique Westenberg), pakte hij op Valentijnsdag zijn koffers om weg te gaan bij Bridget.

Met andere woorden: de exen van deze boefjes zitten dus met dezelfde gebakken peren. Het zou dus zomaar kunnen dat Estelle binnenkort een bakkie komt doen op de Mannenzakenmarkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.