Estavana Polman onthult de versiertruc waarmee Rafael van der Vaart haar verleidde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Estavana Polman onthult in een nieuwe video waarom ze zo snel gevallen is voor de charmes van Rafael van der Vaart.

De charmes van Rafael van der Vaart deden wonderen op Estavana Polman

Ivo Niehe is op bezoek bij de getalenteerde handbalster in haar nieuwe huis in Roemenië. Daar is de handbalster momenteel haar rentree aan het maken in de wereld van het professionele handbal. Jarenlang stond ze aan de top van de sport, maar een blessure moest ze helaas het veld verlaten. Inmiddels is de blondine weer terug en lijkt ze sterker dan ooit. Reden dus voor Ivo om haar eens op te zoeken en haar een paar rake vragen te stellen. Er worden tijdens hun momenten samen een aantal bijzondere dingen onthuld over het leven van Estavana Polman. Zo krijgen we eindelijk te horen hoe ze precies gevallen is voor de charmes van Rafael van der Vaart. Bekijk hier de video!

Estavana Polman kreeg te horen: “Wil je met me trouwen?”

Dat was het eerste wat Rafael van der Vaart ooit tegen de blonde handbalster heeft gezegd. Rafael werd van de ene op de andere dag enorm verliefd op Estavana na het zien van de documentaire Onze Helden. En daar liet Rafael het niet bij zitten. Hij vroeg aan Frits Barend het nummer van de blondine en maakte er gelijk werk van. Hij vroeg aan Estavana namelijk of ze met hem wilde trouwen. Misschien een vrij directe openingszin, maar wel een met effect, aangezien het stel nog steeds bij elkaar is.

Toch moest Estavana een beetje lachen om Rafael van der Vaart

Estavana moest er in het begin toch echt wel een beetje om lachen, maar naarmate zij en Rafael meer met elkaar praatte, kwamen ze er toch achter dat ze veel met elkaar gemeen hadden. In Sevilla ontmoette ze elkaar en daar raakten ze dan echt helemaal van top tot teen verliefd op elkaar. Inmiddels zijn ze alweer jaren samen en hebben ze zelfs een dochtertje met elkaar.

Bijzondere uitzending met Estavana Polman

“Van SMS’en word je niet zwanger toch?!” is een van de andere bijzondere uitspraken die Estavana doet in de de aflevering van Ivo op Zondag, Op haar eigen erf in Bucharest weet Estavana Polman erg vrij over haar leven te spreken. Ze praat met Ivo Niehe over haar gezin, de topsport en wonen in het buitenland. Maar ook komen er onderwerpen voorbij zoals haar jeugd en Raffael van der Vaart. Estavana geeft de presentator inzicht in haar voltallige leven. En dat levert een ontzettend mooie gesprek op.

Estavana Polman lag er even uit

Jarenlang stond Estavana Polman aan de top van de Nederlandse handbalwereld. Maar een zeer ernstige blessure in 202 zorgde ervoor dat zij de Olympische Spelen moest missen. Daarna was er een conflict met de Deense club waar ze speelde en was ze even wat minder actief in de sport. Inmiddels speelt Estavana bij Rapid București in Boekarest. Ze bereidt zich daar voor op de Olympische Spelen in 2024, waar ze weer hoopt mee te kunnen doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!