EPIC: Godzilla vs Kong in een supervette trailer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vergeet McGregor vs Poirier, Godzilla vs. Kong is het gevecht van het jaar. Deze twee titanen uit Legendary’s Monsterverse gaan in Maart eindelijk met elkaar op de vuist. En daarvan krijg je een voorproefje in een epische eerste trailer.

Lees ook: Buitenaards leven voor het eerst in beeld in nieuwe Netflix-hit Alien Worlds

King Kong, de enorme gorilla, die opneemt tegen Godzilla, de enorme laser schietende hagedis. Wat wil je nog meer in een brute actiefilm? De film was eerder vanwege Corona uitgesteld, maar is vanaf Maart in Amerikaanse bioscopen en op HBO Max te zien. Dat betekent dat het nog wel even duurt voordat je de film in Nederland kan zien, maar gelukkig kan je al genieten van de spectaculaire trailer.

Beast-on-beast violence

Na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of Monsters is het nu tijd voor beide giganten om ouderwets een potje met elkaar op de vuist te gaan. De film speelt zich af in Legendary Picture’s Monsterverse. Een beetje het Marvel Cinematic Universe, maar dan met reusachtige monsters. Wie er gaat winnen is nog onzeker, al gaan de meeste stemmen naar Kong, die door het verslaan van de King of the Monsters, Godzilla, zijn bijnaam van King Kong zou kunnen verdienen.

De film heeft een flinke hoeveelheid star power. Zo herken je misschien al Millie Bobby Brown, oftewel ‘Eleven’ uit Stranger Things, maar de film zit vol met bekende gezichten. Eén daarvan is de beeldschone Eiza Gonzá, die je waarschijnlijk nog kent van Baby Driver.

Mechagodzilla

Ook zit er nog een verborgen twist in de trailer. Zo kan de oplettende kijker hints vinden naar Mechagodzilla, het mechanische broertje van de titaan. Deze robot versie van Godzilla is door mensen gemaakt om Godzilla te verslaan. In een van de shots is een mechanisch monster te zien dat wel erg op Godzilla lijkt. In een ander shot is een soort schematische tekening van Godzilla te zien. Zou Mechagodzilla de verborgen vijand van de film zijn, die Kong en Godzilla samen moeten stoppen? Hoe dan ook, Godzilla vs. Kong belooft het gevecht van de eeuw te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!