EPIC: Godzilla vs Kong in een supervette trailer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vergeet McGregor vs Poirier, Godzilla vs. Kong is het gevecht van het jaar. Deze twee titanen uit Legendary’s Monsterverse gaan in Maart eindelijk met elkaar op de vuist. En daarvan krijg je een voorproefje in een epische eerste trailer.

Lees ook: Buitenaards leven voor het eerst in beeld in nieuwe Netflix-hit Alien Worlds

King Kong, de enorme gorilla, die opneemt tegen Godzilla, de enorme laser schietende hagedis. Wat wil je nog meer in een brute actiefilm? De film was eerder vanwege Corona uitgesteld, maar is vanaf Maart in Amerikaanse bioscopen en op HBO Max te zien. Dat betekent dat het nog wel even duurt voordat je de film in Nederland kan zien, maar gelukkig kan je al genieten van de spectaculaire trailer.

Beast-on-beast violence

Na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of Monsters is het nu tijd voor beide giganten om ouderwets een potje met elkaar op de vuist te gaan. De film speelt zich af in Legendary Picture’s Monsterverse. Een beetje het Marvel Cinematic Universe, maar dan met reusachtige monsters. Wie er gaat winnen is nog onzeker, al gaan de meeste stemmen naar Kong, die door het verslaan van de King of the Monsters, Godzilla, zijn bijnaam van King Kong zou kunnen verdienen.

De film heeft een flinke hoeveelheid star power. Zo herken je misschien al Millie Bobby Brown, oftewel ‘Eleven’ uit Stranger Things, maar de film zit vol met bekende gezichten. Eén daarvan is de beeldschone Eiza Gonzá, die je waarschijnlijk nog kent van Baby Driver.

Mechagodzilla

Ook zit er nog een verborgen twist in de trailer. Zo kan de oplettende kijker hints vinden naar Mechagodzilla, het mechanische broertje van de titaan. Deze robot versie van Godzilla is door mensen gemaakt om Godzilla te verslaan. In een van de shots is een mechanisch monster te zien dat wel erg op Godzilla lijkt. In een ander shot is een soort schematische tekening van Godzilla te zien. Zou Mechagodzilla de verborgen vijand van de film zijn, die Kong en Godzilla samen moeten stoppen? Hoe dan ook, Godzilla vs. Kong belooft het gevecht van de eeuw te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...