Nu al enorme kritiek op tafelgasten nieuwe voetbaltalkshow Wilfred Genee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilfred Genee gaat opnieuw een voetbaltalkshow hosten. Fans zijn totaal niet te spreken over de vaste tafelgasten die Genee in de show zal hebben!

Minder dan een jaar heeft het geduurd. Na het stoppen van Veronica Inside presenteerde Wilfred Genee geen voetbaltalkshow meer. Maar daar komt vanaf 15 augustus verandering in. In een tot nu toe titelloze show zal Genee samen met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde alle ontwikkelingen op het gebied van voetbal bespreken. De show is elke maandag en vrijdag te zien. Voor de kijkers van Veronica Inside zal deze programmering bekend voorkomen, deze show was namelijk ook altijd elke maandag- en vrijdagavond op televisie.

Kijker niet blij met bezetting nieuwe talkshow Veronica

Fans op twitter zijn niet blij met de nieuwe show. Er is vooral kritiek op de vaste gasten die Genee aan tafel krijgt. Onder andere Jan Boskamp en Hans Kraay Jr. zouden volgens twitteraars beter zijn als voetbalanalisten dan de ‘zure’ Wim Kieft en ‘lollige en platte’ Andy van der Meijde. De algemene tendens is in ieder geval niet goed; erg weinig mensen lijken zin te hebben in deze nieuwe voetbaltalkshow. Wat het programma eventueel nog zou kunnen redden? Daar weten de negatieve twitteraars wél iets op: vooral veel en vaak Roxane Knetemann, Hélène Hendriks en Estavana Polman uitnodigen!

Vandaag Inside blijft onveranderd

Vaste kijkers van het populaire tv-programma met Johan Derksen, René van der Gijp én Wilfred Genee hoeven niet te vrezen; Genee blijft gewoon Vandaag Inside presenteren. In Vandaag Inside ligt de focus op iets algemenere actuele zaken, al zullen de hoogtepunten op het gebied van voetbal ook hier voorbij blijven komen. De heren genieten op het moment van een zomerstop. Vandaag Inside zal, net als de nieuwe show, 15 augustus weer van start gaan, gewoon weer mét Jan Boskamp en Hansie-Hansie.

Roos Schlikker wil weer terugkeren bij Vandaag Inside

Ze was één van de eersten die zich op sociale media uitsprak na de ‘kaarsrel’ rondom Vandaag Inside. Roos Schlikker liet weten de samenwerking met de heren meteen beëindigd te hebben. Nu krabbelt ze daar toch een beetje van terug. Waar het opzeggen van de samenwerking definitief klinkt, zegt ze nu dat ze enkel aangegeven heeft ‘voorlopig’ niet aan te sluiten. Ze zegt dat ze tegen het volledig cancelen van een show is en daarom de rug niet toegekeerd heeft aan de heren van de kijkcijfer hit.

Maarten van Rossem geen fan Vandaag Inside

Het is de meest bekeken talkshow van ons land, maar van één iemand weten we zeker dat hij niet kijkt naar Vandaag Inside. Maarten van Rossem ging in De Slimste Mens flink tekeer toen deelnemer Ferdi Stofmeel zijn eerlijkheid vergeleek met die van Johan Derksen. Stofmeel bekende dat de show van SBS 6 voor hem een guilty pleasure was. Voor van Rossem geldt dit absoluut niet. Hij vindt het een ‘eerste klas hufter programma’. Volgens van Rossem is de doelgroep van Vandaag Inside ‘adolescente mannen met een betrekkelijk laag IQ’. Toch worden hij en Johan Derksen wel vaker met elkaar vergeleken door kijkers van beide programma’s, vanwege hun meningen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!