Emma Wortelboer zorgt voor verwarring bij De Slimste Mens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer werd wereldberoemd met haar gegil na de Songfestival-overwinning van Nederland. Ze belooft bij succes in De Slimste Mens zich nóg erger te gaan misdragen…

De Slimste Mens heeft een mooi deelnemersveld dit seizoen! Het begin is meteen goed: Emma Wortelboer, aanwezig tijdens aflevering één, zet de boel direct flink op stelten. Emma’s tactiek: haar medekandidaten met rare opmerkingen op het verkeerde been zetten. ‘Concurrent’ Astrid Kersseboom zou ze zelfs het liefst in de armen vallen. Ook lijkt er een hele luide gil aan te komen…

Lees ook: Internet boos op Slimste Mens-succes Monica Geuze

Songfestival-gil van Emma Wortelboer bij Slimste Mens

Emma Wortelboer is een enthousiaste dame. Als ze ergens aan meedoet, gaat ze er helemaal voor. Dat zagen we bij het laatste Songfestival, waar Nederland met Duncan Laurence de overwinning pakte, en dat gaan we ook bij De Slimste Mens zien. Emma belooft bij succes een nóg hardere gil te laten horen. Schaf die oordoppen alvast maar aan!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.