Emma Wortelboer zorgt voor verwarring bij De Slimste Mens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer werd wereldberoemd met haar gegil na de Songfestival-overwinning van Nederland. Ze belooft bij succes in De Slimste Mens zich nóg erger te gaan misdragen…

De Slimste Mens heeft een mooi deelnemersveld dit seizoen! Het begin is meteen goed: Emma Wortelboer, aanwezig tijdens aflevering één, zet de boel direct flink op stelten. Emma’s tactiek: haar medekandidaten met rare opmerkingen op het verkeerde been zetten. ‘Concurrent’ Astrid Kersseboom zou ze zelfs het liefst in de armen vallen. Ook lijkt er een hele luide gil aan te komen…

Lees ook: Internet boos op Slimste Mens-succes Monica Geuze

Songfestival-gil van Emma Wortelboer bij Slimste Mens

Emma Wortelboer is een enthousiaste dame. Als ze ergens aan meedoet, gaat ze er helemaal voor. Dat zagen we bij het laatste Songfestival, waar Nederland met Duncan Laurence de overwinning pakte, en dat gaan we ook bij De Slimste Mens zien. Emma belooft bij succes een nóg hardere gil te laten horen. Schaf die oordoppen alvast maar aan!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.