Emma Wortelboer maakt maffe machines in nieuw programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer is vaak overenthousiast en denkt graag out of the box. Logisch dus dat de rebelse presentatrice dé aangewezen persoon was om het nieuwe chaotische programma Tik M Aan! te gaan presenteren! Laat die inmiddels klassieke Emma-krijs maar komen!

Tik M Aan!

In Tik M Aan! moeten de kandidaten een zogenaamde Rube Goldbergmachine bouwen. Dat zijn krankzinnige kettingreactie-knutselwerken. Hoe gekker, hoe beter! Zeven teams moeten “vanuit het niets de mooiste en meest complexe kettingreacties proberen te bouwen met alledaagse voorwerpen”. Emma Wortelboer staat er niet alleen voor. Zij presenteert het nieuwe spelprogramma samen met Frank Evenblij. Het is niet voor het eerst dat het spraakmakende duo samen te zien is. Deze NPO-presentatoren namen het eerder dit jaar tegen elkaar op in ‘De Slimste Mens’. Wortelboer volgt de kandidaten in het proces van idee tot uitvoering en Evenblij leidt de competitie in de arena.

Lees ook Video: Thierry Baudet loopt boos weg bij Emma Wortelboer

Geen blad voor haar mond

De 24-jarige presentatrice kan regelmatig onverwacht uit de hoek komen. Niet alleen bij een Songfestival-uitslag of in een tv-studio! Zo staat de blondine er ook om bekend dat ze altijd haar salaris wereldkundig maakt. Zo’n twee jaar geleden liet Emma weten nog ‘maar’ 63.600 euro per jaar te verdienen. Onlangs tekende ze een nieuw contract voor een jaar bij BNNVARA. Emma is er qua salaris mooi op vooruitgegaan: ze laat weten 70.000 euro te gaan verdienen! In een reeks verschillende Instagram Stories laat de presentatrice weten dat het wel nog even ‘spannend’ was, maar dat ze voor het eerdergenoemde geldbedrag zich aardig bevoorrecht voelt. “Heel raar dat in Nederland niemand het over zijn salaris wil hebben, terwijl ik denk: wat maakt dat nou uit? Wat verdien ik? Wil je dat weten?” Aldus een wel hele open Emma Wortelboer.

Tik M Aan! is vanaf 10 april iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Emma Wortelboer valt op

De BNNVARA presentatrice werkt al sinds 2015 voor de publieke omroep, met haar opmerkelijke uitspraken verschijnt de blondine regelmatig in het nieuws. Tijdens het Eurovisiesongfestival 2019 maakte zij namens Nederland de jurypunten bekend. Haar uitbundige reactie op de uitslag zal niet snel worden vergeten. Emma is niet vies van een uitdaging en is daarom vaak te zien in opmerkelijke items.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?