Emma Heesters zet vriend voor schut met foto zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft alleen een shirtje aan! Daarmee leidt ze niet alleen haar volgers, maar ook haar vriend af…

Emma Heesters is niet bang om een beetje risico te nemen. Toch is haar meest recente foto een wel heel gewaagde! Allereerst bekent ze kleur op het gebied van voetbal. Daarnaast heeft ze geen broek aan! Het zorgt voor een golf aan dorstige berichten op Instagram. Zelfs haar vriend Wesley Hoedt kan het niet laten om commentaar te geven. Emma blijft zakelijk, en vertelt haar vriend dat hij eerst nog even op z’n werk moet focussen…

Emma Heesters op foto in voetbalshirt Anderlecht

Wie nog twijfelde over de relatie tussen Emma Heesters en Anderlecht-speler Wesley Hoedt, kan rustig gaan slapen. Je gaat niet op de foto in het voetbalshirtje van je vriend als je verwacht dat de relatie binnenkort ten einde komt. De centrale verdediger van RSC Anderlecht vond het zeker niet erg om zijn vriendin in dit shirtje te zien verschijnen. Hij kan het dan ook niet laten om even wat te reageren onder de foto. Wesley plaatst onder de foto allemaal smileys van dat hij zogenaamd aan het ‘wegsmelten’ is. Want zeg nou eerlijk, Emmma is geen verkeerde verschijning! Wesley kwam waarschijnlijk ook in de verleiding doordat Emma op de foto niks anders aanheeft dan het shirtje. En dan kon de verdediger van de Belgische club het tóch niet laten om even te laten weten dat ze van hem is. Emma zelf is minder gecharmeerd van zijn reactie. De zangeres ziet liever dat Wesley zich focust op de wedstrijd. Eerst geld verdienen, daarna is er pas tijd voor een pleziertje!

Wesley Hoedt Emma Heesters

Emma deelt foto in opvallend jurkje

Omdat Emma Heesters zo gewend is aan het dragen van weinig verhullende kleding, is het een uitdaging om zichzelf steeds weer te overtreffen! Onlangs deelde ze een foto dat ze poseerde op de rode loper in een wel heel opvallende jurk. De zangeres was te zien in een kleurrijke outfit met een soort slingers bij haar schouders. Deze outfit zal waarschijnlijk niet bij iedereen zo in de smaak vallen als bij de zangeres zelf, maar dat weerhoud de blondine er niet van om hem gewoon aan te trekken. Deze outfit had ze speciaal aangetrokken voor een optreden, want in hetzelfde bericht zie je hoe de zangeres optreed voor een mega publiek. Haar volgers lijken niks te geven om deze kleurrijke gewaagde outfit, ze worden nog steeds allemaal verleid door de looks van de blondine. Ook haar territoriale vriendje reageert natuurlijk weer: “Damn 🤤❤️🔥 guapa“.

Lees ook: Foto: Glimmende Emma Heesters wijst naar haar nieuwe pronkstukken

Jennifer Lopez lijkt op Emma Heesters?

Emma is al langer bezig met het delen van opvallende kiekjes. Onlangs deelde ze bijvoorbeeld een foto waarin ze te zien was in een kanariegeel pak. Bij deze foto maakte ze bovendien een gewaagde vergelijking. De zangeres noemde  zichzelf namelijk in één adem met Jennifer Lopez, Jenny From The Block. Hoewel Emma Heesters druk bezig is om bepaalde delen van de wereld te veroveren, is ze natuurlijk nog niet zo groot als Lopez. Toch begint ze met haar miljoenen volgers uit Indonesië, India, België en Nederland aardig op een internationale ster te lijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...