Foto: Glimmende Emma Heesters wijst naar haar nieuwe pronkstukken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is heel blij met haar glimmende nieuwe pronkstukken. Ze zien eruit alsof ze pas aangeschaft zijn!

Emma Heesters is lekker op dreef. De zangeres houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van haar activiteiten via Instagram. Zo plaatst ze regelmatig video’s ter promotie van haar nieuwste covers, of laat ze foto’s zien van een concert, of met vriend Wesley Hoedt.

Emma Heesters heeft nieuw sieraad

Als je eenmaal als knappe dame veel volgers weet te behalen op Instagram, zit je qua campagnes goed. Zo ook Emma Heesters, waar zij regelmatig te zien is in een campagne op Instagram komt ze nu weer met een nieuwe. Maar deze is iets leuker dan normaal. De zangeres plaatst namelijk verschillende foto’s in samenwerking met een juwelier. Op deze foto’s zijn natuurlijk verschillende sieraden te zien, maar ook Emma zelf. En laat dat de foto nou net wat leuker maken dan normaal. Ze poseert op mooie wijze zodat haar sieraden mooi in beeld komen. Ze wijst naar de pronkstukken, maar zorgt er zelf natuurlijk ook nog voor dat ze mooi voor de camera komt. Want zeg nou eerlijk, het is wel een goede promotie voor je bedrijf om Emma Heesters model te hebben staan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Is nieuwe single Emma heesters een flop?

Onlangs bracht Emma Heesters haar nieuwe single Zwaartekracht uit. Waar ze het nummer goed had gepromoot op verschillende sociale media, en veel liefde ontving via Instagram, lijkt het nummer toch niet zo hard te gaan als verwacht. Zwaartekracht stond na 3 weken op ruim 350 duizend streams. Dat zijn natuurlijk prachtige aantallen, maar als een zangeres als Emma verwacht je toch meer. Waar haar eerdere hits allemaal over de 10 miljoen streams zijn gegaan, lijkt deze toch net wat achter te lopen. Zou het aan haar Belgische collega en dance-veteraan Regi liggen, die niet echt tot de verbeelding spreekt van de jonge luisteraar?

Emma Heesters is Emma From The Block

Onlangs deed Emma al een gewaagde uitspraak via Instagram. De blondine vergeleek zichzelf namelijk met Jenny From The Block. Dit is een nummer van Jennifer Lopez, die gaat over een meisje van de straat, waar je niet mee moet sollen. Emma trok een knalgeel pak aan, en vergeleek zichzelf met Jenny; “Emma from the block”. Haar volgers konden er in ieder geval wel om lachen, want de zangeres bedoelt het natuurlijk allemaal niet zo serieus. Toch is het een vrij gewaagde vergelijking. Ook heeft Emma onlangs weer beelden gedeeld, waarop ze te zien is op de rode loper. Op de video die na de foto komt, zie je hoe de blondine aan het schitteren is voor een mega groot publiek, in het Sportpaleis. Ze heeft een opvallend jurkje aan, op de rode loper. De zangeres gaat voor een gewaagd, kleurrijk jurkje. Met opvallende slingers op haar schouders. Haar volgers zijn in ieder geval razend enthousiast over de verschijning van Emma: “En heeeel tof dit”, “Big fan of yours, love from India you look beautiful”. Veel volgers van Emma smelten dus weg bij de foto op de rode loper.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Vivienne van den Assem deelt deepfake-foto van zichzelf met ander lijf

Zet je schrap: het lijf van Vivienne van den Assem gaat de komende maanden flink veranderen. Gelukkig niet zo snel als de presentatrice met deze foto doet vermoeden...

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?