Emma Heesters wil haar pluspunten laten vergroten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een van de mooiste vrouwen die momenteel in showbizz land rondlopen. Toch wil de zangeres misschien wat verbeteren aan zichzelf.

Met duizenden aanbiddende fans zou je denken dat zangeres Emma Heesters niet zoveel te klagen heeft. Toch heeft de blondine haar portie onzekerheden, helemaal als het op haar aan komt. Zo zit Emma erover na te denken om een plastisch chirurg te bezoeken. Ze wilt namelijk een nogal intiem plekje een verbetering geven.

Lees ook: Dit MOET je weten over zangeres Emma Heesters

Waar gaat Emma plastisch chirurgie laten doen?

Emma was te gast op het YouTube-kanaal van Noosh Beauty, de make-uplijn van influencer Anna Nooshin. Daar praatten de dames over allerlei onderwerpen die met make-up, body image en schoonheid te maken hebben. Emma vertelde daar heel openhartig dat ze er wel eens over na had gedacht om iets aan zichzelf te laten doen bij de plastisch chirurg. Ze is namelijk nogal eens onzeker over haar decolleté. Niet dat dit ergens voor nodig is, want zelfs al zou daar iets aan mankeren, dan heeft de zangeres nog genoeg andere pluspunten die haar een topvrouw maken.

Uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt

Emma wilt dus haar pluspunten iets meer plus hebben. Dat is op zich helemaal geen schande, er zijn genoeg vrouwen die een dergelijke ingreep overwegen. Al is Emma natuurlijk met of zonder plastische chirurgie een ontzettend prachtige dame. Met haar volle lippen, grote ogen en lange blonde haren is ze een beeldschone verschijning. Plastische chirurgie kan er dus niet voor zorgen dat mensen nog meer gaan houden van Emma. Want behalve haar knappe looks, is ze ook nog eens een hartstikke leuke dame om mee om te gaan. Ze heeft humor, weet waar ze over praat en is verder ontzettend getalenteerd en muzikaal. Dus of ze nu wel of niet onder het mes gaat, Emma blijft een kanjer.

Niet snel verwacht van Emma

Als er iemand is waar je zo’n operatie niet snel van zou verwachten, dan is het wel Emma Heesters. Vaak loopt ze rond in oversized truien, wijde jassen en loszittende kleding. Voornamelijk tijdens optredens veranderd het anders zo lieve meisje in een echte verleidster. Maar ook dan zou je, op basis van hoe zelfverzekerd ze over komt, niet verwachten dat Emma plastisch chirurgie overweegt. Wel geeft ze aan er heel goed over na te denken. Emma heeft namelijk vanwege wat operaties al een paar littekens en dat schrikt haar momenteel een beetje af om de stap naar de chirurg te zetten.

Een openhartig gesprek

In haar gesprek met Anna, sprak Emma heel openhartig over meer dan alleen het vergroten van bepaalde delen van haar . Zo hadden de dames een enorm openhartig gesprek. Benieuwd naar hoe het Emma en Anna verging tijdens hun diepe conversatie? Kijk dan snel even de hele video hieronder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.