Emma Heesters support Oranje op EK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is fan van voetbal. Dat moet ook wel, haar vriend is voetballer. Het Nederlands elftal support ze dus graag. 

Zangeres Emma Heesters is voornamelijk bekend van haar zelfgemaakte covers en haar deelname aan het programma Beste Zangers. Maar sinds 2020 kan je haar ook kennen als de vriendin van Nederlandse voetballer Wesley Hoedt. Emma heeft dus wel wat met voetbal!

Lees ook: Emma Heesters deelt heerlijke vakantiefoto

Oranje supporter Emma Heesters

Emma heeft een overvloed aan Oranje shirts in huis. En met goede reden. De blonde zangeres is namelijk een gigantische fan van het Nederlands elftal. Ze zit ook tijdens elke wedstrijd van Oranje op de bank met een drankje te roepen naar de tv. Als een echte thuiscoach probeert ze dan de wedstrijd nog even te beïnvloeden. De vraag is wie er een grotere voetbal fan is in huize Heesters, Emma of haar vriend de profvoetballer.
Emma ziet er goed uit in Oranje

Eerlijk is eerlijk, dat oranje trainingspak staat Emma ook echt geweldig. Misschien is het dan ook tijd voor een flinke carrière switch. Van zangeres naar profvoetbalster. Beide hebben een hoop met elkaar gemeen. Je moet voor beide beroepen een geweldige conditie hebben. Bij een voetbalwedstrijd ren je het hele veld over, terwijl je bij een concert fit genoeg moet zijn om continu te blijven presteren met zingen en dansen. Ook is in beide gevallen een goed gevoel voor timing en ritme en een goed technisch inzicht belangrijk. Zo gek is het dus nog niet om te denken dat Emma zich kan meten met de dames van Oranje.
Ze kan zo aanschuiven bij De Oranjezomer

En als het hele plan om profvoetbalster te worden dan toch in het water valt, dan kan ze altijd nog aanschuiven als analist of commentator bij een van de vele voetbalprogramma’s op televisie. Bijvoorbeeld bij Studio Europa, die doen namelijk geregeld aan gast-analisten.  Anders is misschien een plaatsje bij de Oranjezomer wel wat voor Emma. Dan moet ze natuurlijk wel tegen het commentaar van René van der Gijp en Johan Derksen kunnen. Gijp en de Snor kunnen namelijk nogal hard en bot uit de hoek komen. Maar Emma kan wel haar mannetje staan. Dus dat zou goed moeten komen. Elk programma zou in ieder geval een hoop opknappen van Emma aan tafel.
Emma is de ultieme Oranje fan

Ze laat misschien nog geen vliegtuigjes boven het trainingsveld van Oranje verschijnen, maar Emma is zonder twijfel de grootste fan van het Nederlands elftal. Mocht Nederland in de finale terechtkomen van het EK, dan moeten ze toch maar gaan overwegen of Emma niet voor de wedstrijd het Nederlandse volkslied moet performen. Dan kan het haast niet meer fout gaan met Oranje. Na een nummer van Emma zullen ze zich zo geïnspireerd voelen dat ze gemakkelijk de finale weten te winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?