Wauw: Zingende Emma Heesters betovert haar volgers met luchtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters weet normaal gesproken met haar stem al iedereen te betoveren, maar haar topje is daar nog beter in. 

Zangeres Emma Heesters is een van de mooiste verschijningen van het land. Daar is geen twijfel meer over mogelijk. Het is een van de redenen dat er elke keer zoveel mensen naar haar concerten gaan. Er is een horde aan fans dat graag Emma een beetje ritmisch heen en weer ziet bewegen. En dat ze er dan ook nog eens een beetje mooi bij kan zingen, dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Emma weet normaal gesproken met haar zwoele stem haar volgers al enorm te betoveren, maar met haar spannende outfits komt ze ook een heel eind. Bijvoorbeeld met dit luchtige topje, dat maar weinig aan de verbeelding over laat.

Lees ook: Foto: Uitdagende Emma Heesters knapt bijna uit haar shirtje
Gescheurde kleding is helemaal in

Hoe minder kleding er daadwerkelijk in je kleding zit, des te mooier wordt het gevonden. Dat lijkt een beetje de cultuur te zijn op dit moment. En Emma Heesters sluit zich daar volledig bij aan. Dus wanneer ze een topje uit moet kiezen voor een concert of een evenement, dan neemt ze het liefste een luchtig exemplaar, waar er maar weinig aan de verbeelding wordt over gelaten. Emma heeft in haar paarse topje nogal een spannende look aangemeten. Er zijn maar weinig zangeressen die zo vol zelfvertrouwen een pakje kunnen dragen als dit. Emma haar fans zijn, zoals je misschien kan begrijpen, helemaal blij met de outfit vol gaten.

Emma heeft wel vaker behoefte aan weinig kleding

Dat Emma een prachtig heeft, dat trekt niemand in twijfel. Maar dat haar er zo mooi uit ziet zonder al te veel kleren, dat blijft toch elke keer weer een beetje een blije verrassing. En daarom is iedereen gelijk zo gelukkig als Emma weer een nieuwe foto online heeft gezet. Zelf houdt ze er ook niet van, te veel kleren dragen. Zo had ze laatste helemaal geen zin in het dragen van een broek. Dus dat deed ze dan ook niet. Het leverde een leuke foto op, en het gaf Emma weer een mooi moment om even wat complimenten te incasseren.
Ook op het podium is Emma niet de braafste

Emma hoef je zeker niet te omschrijven als ‘het braafste meisje van de klas’. Ze heeft misschien wel een lief koppie en heeft van vroeger nog een klein beetje de reputatie van onschuldig meisje, maar eigenlijk is Emma een wilde dame. Van haar outfits tot haar gedrag, Emma is vrij anders dan mensen in eerste instantie verwachten. Zo draagt ze het liefste uitdagende setjes onder haar kleding en zelfs op het podium hoeft Emma niet al die warme lagen kleren te dragen. Ze presteert het beste als ze in zo min mogelijk lagen stof voor de zaal staat. Dan is Emma zelf het meest blij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!