Wauw: Zingende Emma Heesters betovert haar volgers met luchtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters weet normaal gesproken met haar stem al iedereen te betoveren, maar haar topje is daar nog beter in. 

Zangeres Emma Heesters is een van de mooiste verschijningen van het land. Daar is geen twijfel meer over mogelijk. Het is een van de redenen dat er elke keer zoveel mensen naar haar concerten gaan. Er is een horde aan fans dat graag Emma een beetje ritmisch heen en weer ziet bewegen. En dat ze er dan ook nog eens een beetje mooi bij kan zingen, dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Emma weet normaal gesproken met haar zwoele stem haar volgers al enorm te betoveren, maar met haar spannende outfits komt ze ook een heel eind. Bijvoorbeeld met dit luchtige topje, dat maar weinig aan de verbeelding over laat.

Lees ook: Foto: Uitdagende Emma Heesters knapt bijna uit haar shirtje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gescheurde kleding is helemaal in

Hoe minder kleding er daadwerkelijk in je kleding zit, des te mooier wordt het gevonden. Dat lijkt een beetje de cultuur te zijn op dit moment. En Emma Heesters sluit zich daar volledig bij aan. Dus wanneer ze een topje uit moet kiezen voor een concert of een evenement, dan neemt ze het liefste een luchtig exemplaar, waar er maar weinig aan de verbeelding wordt over gelaten. Emma heeft in haar paarse topje nogal een spannende look aangemeten. Er zijn maar weinig zangeressen die zo vol zelfvertrouwen een pakje kunnen dragen als dit. Emma haar fans zijn, zoals je misschien kan begrijpen, helemaal blij met de outfit vol gaten.

Emma heeft wel vaker behoefte aan weinig kleding

Dat Emma een prachtig lichaam heeft, dat trekt niemand in twijfel. Maar dat haar lichaam er zo mooi uit ziet zonder al te veel kleren, dat blijft toch elke keer weer een beetje een blije verrassing. En daarom is iedereen gelijk zo gelukkig als Emma weer een nieuwe foto online heeft gezet. Zelf houdt ze er ook niet van, te veel kleren dragen. Zo had ze laatste helemaal geen zin in het dragen van een broek. Dus dat deed ze dan ook niet. Het leverde een leuke foto op, en het gaf Emma weer een mooi moment om even wat complimenten te incasseren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Ook op het podium is Emma niet de braafste

Emma hoef je zeker niet te omschrijven als ‘het braafste meisje van de klas’. Ze heeft misschien wel een lief koppie en heeft van vroeger nog een klein beetje de reputatie van onschuldig meisje, maar eigenlijk is Emma een wilde dame. Van haar outfits tot haar gedrag, Emma is vrij anders dan mensen in eerste instantie verwachten. Zo draagt ze het liefste uitdagende setjes onder haar kleding en zelfs op het podium hoeft Emma niet al die warme lagen kleren te dragen. Ze presteert het beste als ze in zo min mogelijk lagen stof voor de zaal staat. Dan is Emma zelf het meest blij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.