Emma Heesters laat op deze foto haar nieuwe ‘partner’ in slaapkamer zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt het op een nieuwe foto wel heel bont met haar lieve gezelschap, en dat terwijl haar vriend Wesley Hoedt er niet bij is…

Emma Heesters liet haar volgers op Instagram al helemaal in de kerststemming komen met een nieuwe foto. Op de foto zien we veel rode kleuren en natuurlijk een fout kerstpak met een foute print. De zangeres ziet er zelf gewoonlijk weer uit als een kerstcadeautje dat we heel graag willen uitpakken onder de kerstboom. Emma Heesters is een echte kerstliefhebber en brengt daarom ook dit jaar weer nieuwe kerstmuziek uit. De cover van de single belooft niet heel veel goeds, want het plaatje ziet er alles behalve origineel uit. We zien het deze keer door de vingers, want met kerst is het ook lastig om met iets creatiefs te komen. Toch zijn haar Instagram volgers wel benieuwd naar het nieuwe nummer van Emma Heesters en klinken de reacties positief.

Emma viert dit jaar uitbundig kerst met opvallend gezelschap

De feestelijke foto is de cover van haar nieuwe kerstsingle die binnenkort uitkomt. Emma heeft het erg naar haar zin op de knusse foto. Ze heeft een comfortabel rood kerstpakje aan met (natuurlijk) een foute print. Ook de amateuristische grafisch vormgever heeft zijn best gedaan om de foto te bewerken met Paint. Het idee is leuk, want het lijkt net of Emma een pakketje is wat je kunt uitpakken, maar de uitvoering daarentegen is minder… De vriend van de zangeres zal minder blij met de foto zijn. Op de cover van haar nieuwe nummer kust Emma namelijk iemand anders. Gelukkig hoeft Emma’s vriend, Wesley Hoedt, niet jaloers te zijn, want de gelukkige is een grote teddybeer. De zangeres is omringt door teddyberen, waardoor we het helemaal warm krijgen als we naar de foto kijken. Wesley is gelukkig niet boos door het bedrog van zijn vriendin en reageert zelfs vol enthousiasme onder de foto.

Emma Heesters kondigt nieuwe kerstsingle ‘Holiday’ aan met foto

De zangeres is zelf mega fan van kerst en vindt het daarom ook leuk om de kerststemming bij mensen thuis te brengen. Dat is ook precies haar doel van het veelbelovende liedje! Haar fans zijn dus al erg benieuwd naar het nieuwe nummer van Emma Heesters, maar moeten helaas nog in spanning wachten. De zangeres heeft niet laten weten wanneer het nummer uitkomt, maar dat zal vast een verrassing zijn. Veel fans zullen het beschouwen als een vroeg kerstcadeautje! Emma Heesters laat haar Instagram volgers weten dat ze het nummer in ieder geval al kunnen pre-saven.
Gaat Emma Heesters een album uitbrengen?

Of de nieuwe single ook echt een leuk kerstcadeautje is, moet nog blijken. De zangeres heeft zich vorig jaar in ieder geval al bewezen op het gebied van kerstmuziek, dus ook dit jaar zou het goed moeten komen. In 2020 bracht ze het nummer ‘Als De Sneeuw Valt’ uit, wat een groot succes was tijdens de feestdagen. Dat nummer kondigde ze vorig jaar met de foto hierboven aan. De zangeres haalt heel veel plezier uit het maken van kerstmuziek en daarom vermoeden we dat ze dit jaar misschien wel een heel album uitbrengt. In haar Instagram post zegt ze verder helemaal niks over wat ‘Holiday’ is, het zou dus een single of een album kunnen zijn, en wij hopen natuurlijk dat laatste!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.