Emma Heesters kondigt mysterieuze samenwerking aan met Instagram video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft op haar Instagram een mysterieuze samenwerking aangekondigd. Maar met wie neemt de felbegeerde zangeres straks een nieuw nummer op?

Met wie neemt zangeres Emma Heesters straks haar nieuwe nummer op? De bloedmooie zangeres heeft op haar Instagram een mysterieuze samenwerking aangekondigd. Met wie kan ze nog niet zeggen, maar er komen volgens Emma toffe dingen aan.

Lees ook: Emma Heesters is terug op nummer één positie

Emma kondigt nieuwe samenwerking aan

Je zou het bijna over het hoofd zien, maar in de beschrijving van haar nieuwste cover heeft Emma aangekondigd binnenkort een nieuwe, geheime samenwerking aan te gaan. Welke artiest mee doet aan haar nummer, dat houdt Emma nog even geheim, maar er is genoeg keuze. Met wie zou Emma nu willen samenwerken? De meest voor de hand liggende opties zijn even voor je op een rijtje gezet.

De beste zangers reünie met Jan Smit

De eerste kanshebber op die prachtige samenwerking met Emma is niemand minder dan Jan Smit. De zanger heeft een tijdje uit de race gelegen vanwege zijn burn-out, maar draait inmiddels weer mee op volle toeren. En dat betekent dat Jan weer veel tijd heeft om mooie nummers te maken, bijvoorbeeld met Emma. De twee kennen elkaar al goed van het programma Beste Zangersdus is het helemaal geen gek idee om eindelijk een keer samen een liedje op te nemen.
Emma en Davina zijn een gouden duo

Davina Michelle is de volgende op de shortlist van Emma. De twee beeldschone zangeressen hebben al eens samen het podium gedeeld in Ahoy, waar ze optraden voor een lege zaal. Davina gaf 4 concerten in samenwerking met Radio538 en een daarvan was een samenwerking met Emma. Een samenwerking die smaakt naar meer, tenminste, als je de fans moet geloven. Misschien wordt het dus tijd om deze oude samenwerking nieuw leven in te blazen.

Emma en de koningin van de samenwerkingen: Maan de Steenwinkel

Een zangeres die momenteel het record houdt voor de meeste toffe samenwerkingen in een korte periode is natuurlijk Maan de Steenwinkel. Misschien heeft Emma wel een nummer gemaakt met de koningin van de collabs zelf, Maan. Beide zangeressen domineren momenteel de hit lijsten en staan elke week vol in de schijnwerpers. Het zou dus niet gek zijn voor de twee vrouwen om hun krachten eens te bundelen en samen een nummer op te nemen.
Voor wie kiest Emma Heesters?

Welke artiest Emma ook uitkiest voor haar volgende samenwerking, het wordt natuurlijk sowieso een genot om naar te luisteren. Emma is een zangeres van formaat, die inmiddels haar strepen wel verdiend heeft in de muzikale wereld. Elke artiest mag dus blij zijn als ze samen met Emma een tof nummer mogen maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.