Bloedstollende ontknoping voor Emma Heesters in Jachtseizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedere man is stiekem op jacht naar Emma Heesters. Hoewel de zangeres al bezet is, pakten de mannen van StukTV hun kans. Weet de zangeres uit de handen van haar achtervolgers te blijven?

Emma Heesters ‘jaagt’ tegenwoordig meer op gouden platen dan Youtube-hits, maar de zangeres was toch bereid samen te werken met haar Youtube-collega’s van StukTV. Emma was deze week de ‘voortvluchtige’ in het populaire programma Jachtseizoen. Hoe heeft Emma het gedaan? Check snel verder!

Lees ook: Emma Heesters droomt van witte kerst in nieuwe clip

Emma Heesters in Jachtseizoen van StukTV

Hoewel Emma Heesters het in het begin niet heel serieus lijkt te nemen, groeit ze aardig in haar rol als ze eenmaal op de vlucht moet slaan. Ze zit veel in de auto (foei), ruilt een liedje voor een lift en belandt uiteindelijk op Urk! Maar of ze uit de handen van de jagende StukTV-presentatoren weet te blijven? Vooral het einde van deze jachtseizoen-aflevering had iets weg van een bloedstollende actiefilm!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.