Bloedstollende ontknoping voor Emma Heesters in Jachtseizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedere man is stiekem op jacht naar Emma Heesters. Hoewel de zangeres al bezet is, pakten de mannen van StukTV hun kans. Weet de zangeres uit de handen van haar achtervolgers te blijven?

Emma Heesters ‘jaagt’ tegenwoordig meer op gouden platen dan Youtube-hits, maar de zangeres was toch bereid samen te werken met haar Youtube-collega’s van StukTV. Emma was deze week de ‘voortvluchtige’ in het populaire programma Jachtseizoen. Hoe heeft Emma het gedaan? Check snel verder!

Lees ook: Emma Heesters droomt van witte kerst in nieuwe clip

Emma Heesters in Jachtseizoen van StukTV

Hoewel Emma Heesters het in het begin niet heel serieus lijkt te nemen, groeit ze aardig in haar rol als ze eenmaal op de vlucht moet slaan. Ze zit veel in de auto (foei), ruilt een liedje voor een lift en belandt uiteindelijk op Urk! Maar of ze uit de handen van de jagende StukTV-presentatoren weet te blijven? Vooral het einde van deze jachtseizoen-aflevering had iets weg van een bloedstollende actiefilm!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.