Bloedstollende ontknoping voor Emma Heesters in Jachtseizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedere man is stiekem op jacht naar Emma Heesters. Hoewel de zangeres al bezet is, pakten de mannen van StukTV hun kans. Weet de zangeres uit de handen van haar achtervolgers te blijven?

Emma Heesters ‘jaagt’ tegenwoordig meer op gouden platen dan Youtube-hits, maar de zangeres was toch bereid samen te werken met haar Youtube-collega’s van StukTV. Emma was deze week de ‘voortvluchtige’ in het populaire programma Jachtseizoen. Hoe heeft Emma het gedaan? Check snel verder!

Lees ook: Emma Heesters droomt van witte kerst in nieuwe clip

Emma Heesters in Jachtseizoen van StukTV

Hoewel Emma Heesters het in het begin niet heel serieus lijkt te nemen, groeit ze aardig in haar rol als ze eenmaal op de vlucht moet slaan. Ze zit veel in de auto (foei), ruilt een liedje voor een lift en belandt uiteindelijk op Urk! Maar of ze uit de handen van de jagende StukTV-presentatoren weet te blijven? Vooral het einde van deze jachtseizoen-aflevering had iets weg van een bloedstollende actiefilm!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..