Vermaak Muziek Emma Heesters droomt van witte kerst in nieuwe video

Emma Heesters droomt van witte kerst in nieuwe video

-

Emma Heesters droomt van witte kerst in nieuwe video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We hebben al járen geen sneeuw gehad tijdens de feestdagen. Dat houdt Emma Heesters niet tegen om tóch van een witte kerst te dromen…

Geen vroege sneeuw dit jaar. Wél een vroege kerstsingle van Emma Heesters! De zangeres lanceert nu al haar liedje voor de feestdagen, waarin ze droomt van lieve woordjes onder de dennenboom én een witte kerst! Dream on!

Lees ook: Hier brengt Emma Heesters haar avonden door

Als de eerste sneeuw valt is Emma Heesters bij jou

Is het te vroeg om Emma Heesters te bestempelen als de Nederlandse Mariah Carey? De Amerikaanse zangeres is de onbetwiste koningin van de kerstsingle. ‘Als De Eerste Sneeuw Valt’ van Emma Heesters doet je denken aan de kerstklassiekers van Mariah! Of Emma’s nieuwste liedje net zo’n enorme hit gaat worden? Een witte kerst lijkt ‘n realistischere droom. Toch hebben veel radiostations de song al opgepikt. Zodra die eerste sneeuw daadwerkelijk valt zullen we aan je denken, Emma!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten