Emma Heesters is jullie TikTok-favoriet!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afgelopen dinsdag deelden we weer een TikTok Tuesday, een TikTok-overzichtje dat compleet in het teken stond van knappe vrouwen die de Sunglasses Drop Challenge deden. Na afloop vroegen we je: wie deed hem het beste? U heeft gesproken!

Deze dames waren aan elkaar gewaagd

De vier deelneemsters: Emma Heesters, Stijn Fransen, Romee Strijd en Heidi Montag zijn dan ook zeker aan elkaar gewaagd. Bovendien zijn alle vier de dames lekker los in de heupen én delen ze allemaal dezelfde haarkleur. Deze onderlinge battle was zeker een eerlijke strijd te noemen.

Emma Heesters is toch echt jullie favoriet

Ondanks het feit dat jullie iedere dame wisten te waarderen, is er toch wel echt een blondine als winnares uit de bus gekomen. Emma Heesters kreeg maar liefst 64% van de stemmen en heeft jullie harten dan ook massaal veroverd met haar zeer strakke dansmoves. Het mooiste model met een buikje, Romee Strijd werd keurig tweede met 17% van de stemmen. Romee liet daarmee The Hills-ster Heidi Montag (11%) en actrice Stijn Fransen (8%) nét achter zich

@emmaheestersHahaha 😂 ##foryou ##fyp♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten