Emma Heesters is jullie TikTok-favoriet!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afgelopen dinsdag deelden we weer een TikTok Tuesday, een TikTok-overzichtje dat compleet in het teken stond van knappe vrouwen die de Sunglasses Drop Challenge deden. Na afloop vroegen we je: wie deed hem het beste? U heeft gesproken!

Deze dames waren aan elkaar gewaagd

De vier deelneemsters: Emma Heesters, Stijn Fransen, Romee Strijd en Heidi Montag zijn dan ook zeker aan elkaar gewaagd. Bovendien zijn alle vier de dames lekker los in de heupen én delen ze allemaal dezelfde haarkleur. Deze onderlinge battle was zeker een eerlijke strijd te noemen.

Emma Heesters is toch echt jullie favoriet

Ondanks het feit dat jullie iedere dame wisten te waarderen, is er toch wel echt een blondine als winnares uit de bus gekomen. Emma Heesters kreeg maar liefst 64% van de stemmen en heeft jullie harten dan ook massaal veroverd met haar zeer strakke dansmoves. Het mooiste model met een buikje, Romee Strijd werd keurig tweede met 17% van de stemmen. Romee liet daarmee The Hills-ster Heidi Montag (11%) en actrice Stijn Fransen (8%) nét achter zich

@emmaheestersHahaha 😂 ##foryou ##fyp♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten