Emma Heesters grijpt camera op kneuterige familie foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een meester in het nemen van goede foto’s. Zelfs als ze een kneuterige familiefoto maakt grijpt ze nog de camera!

Als je aan Emma Heesters denkt, dan zal je niet snel een beeld in je hoofd hebben van een trotse moeder met haar kinderen. Toch is dat feitelijk wat Emma natuurlijk is. Haar vriend Wesley heeft al kinderen van een eerdere relatie en Emma kan het maar al te goed vinden met haar lieve stiefkinderen. En zoals dat hoort bij elke familie, moeten er eens in de zoveel tijd nieuwe familie foto’s komen. Om bijvoorbeeld aan oma te laten zien of in te lijsten voor aan de muur of op de kast. Maar Emma weet gelukkig ook in de kneuterige familiefoto heel goed de camera te pakken. Daar heeft ze dan ook een beetje ervaring mee, dus het is niet heel gek.

Lees ook: Maan de Steenwinkel en Emma Heesters vieren uitbundig feest op foto in privéjet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma is technisch gezien de heetste moeder van Nederland

Het zijn dan misschien niet helemaal haar kinderen, maar het scheelt niet veel of Emma wordt gewoon mama genoemd. En dat maakt haar in veel ogen de meest aantrekkelijke moeder van Nederland. Vanwege haar beeldschone looks en nog jonge leeftijd heeft ze toch echt wel een streepje voor op alle andere bekende moeders van het land. Misschien wordt het dan toch maar eens tijd voor Emma om een hele nieuwe markt te gaan verkennen. Alle huisvaders van Nederland kunnen namelijk wel een beetje spanning en sensatie in hun leven gebruiken. Daarbij zijn de huisvaders nog een groep die niet tot het vaste publiek van Emma behoort, dus er zijn mogelijkheden. Mooiste mama Emma scoort in ieder geval erg goed.

Emma blijft ook een feestbeest

Kinderen of niet, Emma is natuurlijk gewoon een jonge wildebras die eens in de zoveel tijd even helemaal los wil gaan met vriendinnen. Lekker gek doen en avonturen beleven, dat lijkt een beetje de levensstijl te zijn die Emma graag aanhangt. Zo stapt ze ook met plezier in het ene na het andere vliegtuig om af te reizen naar verre oorden. Daar feest ze dan tot ze er bij neervalt, vaak in een strakke outfit die haar lichaam erg goed doet uitkomen, en dan is het weer terug naar lieve Wesley en de kids. Hoe Emma er allemaal tijd voor heeft tussen de optredens door is nog een raadsel, maar voorlopig lukt het haar allemaal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Wilt Emma zelf ook een nestje?

De kinderen van Wesley zijn natuurlijk erg lief, maar vraag blijft of Emma natuurlijk ooit zelf een nestje wilt hebben. Zelf geeft ze aan dat ze nog rustig aan wilt doen. De kinderen van Wesley vindt ze erg lief, maar het mooie is dat die ook niet altijd om haar heen zijn. En dat is voor Emma wel prettig. Zo kan ze ook aan het idee wennen van kinderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!